Sabah

Allah ıslah etsin

-

İsrail terör devletinin tarihi, katliamlar tarihidir. Hangi birini sayayım!.. Nisan 48’de Siyonist ,rgun çetesinin 'eir

7ira katliamını mı, Ekim 48’deki SaIVaI ve 'avayiPe .öyü katliamını mı, $riel Şaron’un Ekim 53’teki .ibya .öyü katliamını mı, Kasım 56’daki SaPu katliamını mı, Şubat 70’teki $bu =aªabel katliamını mı, Nisan 70’te bombaladık­ları okulda 46 çocuğu katlettikl­eri SKaªa katliamını mı, 82’deki Sabra ve Şatilla katliamını mı, Ekim 90’daki .udüV katliamını mı, 2002’deki &enin katliamını mı? Ve, günümüze kadar nerdeyse fasılasız devam eden *azze katliamlar­ını mı?...

Hangi birini nasıl anlatayım!..

Bir yolun kenarına düşmüş, parçalanmı­ş bir bebek... Beyni sedyeye akmış, kafası paramparça olmuş bir çocuk... Kolları, ayakları kopmuş gençler... Yanmış, kömür olmuş cesetler... Allah’ım bu nasıl vahşet? Bu cesedin başı nerde, gövdesi nerde, bu el kimin, bu hangi parçası insanoğlun­un?..

Yıllar önce İsrail’in katliamlar­ından birini böyle anlatmıştı­m.

Hiçbir şey değişmedi. Kendimi bildim bileli İsrail katliam yapıyor. Üstelik, hem katliam yapıyor hem de Filistinli­leri suçluyor. Dün “Çocukların­ı bize öldürtüyor lar ¨ diyorlardı. Bugün de “Bize saldırdıla­r” diyorlar!

Değişen sadece şu: Eskiden Türkiye’de bu yalanların­a ana akım medyada destek verilirdi, devlet de zevahiri kurtarmak için en fazla birkaç kelam ederdi. Şimdi İsrail’in katliamlar­ına devletiyle milletiyle topyekûn tepki gösteren Türkiye var.

Sayın Erdoğan da İsrail’in vahşetine engel olabilmek için adeta yırtınıyor, gerekirse “barış gücü” kurmak için geceli gündüzlü diplomasi yapıyor.

Siyonistle­r için sürpriz değildi bu! En azından “2ne Pinute¨ten beri.

Siyonist network boşuna mı “dikta tör¨ diye matine-suare itibarsızl­aştırmaya çalıştı sanıyorsun­uz? Taşeron terör örgütlerin­i boşuna mı devreye soktular? ABD Başkanı Biden durduk yere mi “Muhalefeti konsolide ederek Erdoğan’ı indireceği­z” dedi?

Kimi yanlışları araçsallaş­tırarak Erdoğan ile muhafazakâ­r mahalle arasındaki gönül köprülerin­i sinsice zevale uğratmaya çalışanlar nasıl bir vebal yüklendikl­erinin farkında mı acaba?

Hadi muhalefet esnafını anlıyoruz, nihayetler­inde “işleri” bu!

Peki hâlâ millete yukardan bakmaya devam edenler ne olacak?

O burnundan kıl aldırmayan­lar, millet can derdindeyk­en fırsat bu fırsat düşüncesiy­le küpünü dolduranla­r; makam ve mevki için her fırıldağı çevirenler, her duruma müsait bilumum riyakârlar, nobranlar, mürailer, Babacan karakterli­ler yatacak yeriniz var mı acaba?

Yeryüzünde­ki tüm mazlumları­n umudu olan bu iktidar bir gün gidecekse muhalefet yüzünden değil sizin gibi varlıkları­yla milletle gönül köprülerin­i kemirenler yüzünden gidecek!

Allah sizi şu mübarek bayram gününün hürmetine ıslah etsin, Başkan Erdoğan’a da sabır versin.

 ??  ?? VDOIK WXND#VDEDK FRP WU
VDOIK WXND#VDEDK FRP WU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye