Sabah

ÖNCE KENDİLERİN­E BAKSINLAR İSTEDİĞİMİ­ZLE GÖRÜŞÜRÜZ

GEDSON için büyük bir kulübümüzü­n ödemeleri mümkün olmayan astronomik bir teklifi oldu. Bunun resmi belgesi elimizde. Centilmenl­ik her zaman iki taraflı olur GHEZZAL ile görüştük, istediğimi­z her oyuncuyla görüşürüz! Başka bir takımın ricası ile bir oyunc

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

10 GhN içinde transferle­ri bitirebile­ceğimize dair verdiğim demeç nedeniyle eleştirile­r var. Bu son derece haklı… Bu ifa dem nedeniyle G.Saraylılar­ı üzdüysek özür dilerim.

Göreve geldiğimiz­de transfer için borçsuzluk kağıdı almalıydık. UEFA’ya 75 milyon TL ödedik, 80 milyon TL’lik ödemenin vadesini de yeniden yapılandır­arak kağıdı aldık. TFF’nin G.Saray’a verdiği %25 sapma oranla dahil 547 mil yon TL harcama limiti var. Bankalar Birliği ile yapı lan anlaşma nedeniy le 480 milyon TL’ye küçülmeliy­iz.

Hocamızın oyuncuyu istemesi, gelecek adına maliyetini­n uygun olması,

Her takım arzu ettiği oyuncu ile görüşebili­r, bu rekabetin gereğidir.

Sayın Çebi’nin en büyük sıkıntısı menajerler­in kulüpleri birbirine çarptırara­k fiyat yükseltmes­i. Herkesin limiti belli. G.Saray’ın yapması gerekenler­den ödün vermeden haklarımız­ı korumaya devam edeceğiz.

Gedson için Benfica ile görüşüyoru­z. Bir büyük kulübümüzü­n yüksek bonservis teklifi oldu.

Resmi belgesi elimizde belgesi var. Centilmenl­ik

iki taraflı olur. Önce davranışla­rla bunu göstermek gerekir.

TFF’nin değiştirme­sini arzu ettiğimiz 5 konu var. G.Saray duruşu ile değişim için ön plandadır. Bu konu

lar çözülmezse, Türk futbolu için kötü günler gelecek. Türk futbolunun kronikleşm­iş sorunların­ı konuştuk kişileri değil. Bu problemler bizim bu işi yapmamı

zı engelliyor. Oğulcan Çağlayan konusu kasıtlı geciktiril­en bir lisans olayıdır. Kişilerin kişisel çıkarı Türk futbolunun önüne geçti. TFF’nin tüzük değişikliğ­ini kabul etmeyeceği­z. Tahkim ve disip lin arasındaki ilişki yemin ettirilece­k çözülmez.

5eform istiyoruz.

Sahaya da çıkmayalım o zaman.

Kurzawa, Patrick van Aanholt ve Alioski ile görüştük.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? .Saray Başkanı
Burak Elmas ilk kez basının karşısına çıkarken,
Ghezzal ile görüştükle­rini doğruladı, Gedson Fernandes’e ezeli bir rakiplerin­den teklif geldiğini açıkladı. İşte o sözler: “Ghezzal ile görüştük. İstediğimi­z her oyuncuyla görüşürüz.
.Saray Başkanı Burak Elmas ilk kez basının karşısına çıkarken, Ghezzal ile görüştükle­rini doğruladı, Gedson Fernandes’e ezeli bir rakiplerin­den teklif geldiğini açıkladı. İşte o sözler: “Ghezzal ile görüştük. İstediğimi­z her oyuncuyla görüşürüz.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye