Sabah

CHP’nin tetikçi basınına TÜGVA’dan ortak tepki

TÜ*9A 81 İLDE TEK YÜREK OLDU TÜGVA’nın Adalar binasını işgal eden CHP, başarılı olamayınca tetikçi medyası harekete geçti. Asılsız iddialarla vakfı hedef alan tetikçiler­e ise yanıtı 81 ilden gençler verdi

- Mustafa BAKIRHAN

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri dün sabah namazı sonrasında 81 ilde son günlerde sosyal medya üzerinden ve CHP tarafından vakfa yönelik yapılan iftiralarl­a ilgili açıklama yaptı. İstanbul’da da Taksim Camisi’nde namaz sonrası bir araya gelen vakıf üyeleri adına açıklamayı

İstanbul İl Temsilcisi Emrullah Şanlan yaptı. Gruptakile­r, açıklama sırasında sık sık, “Yaşasın TÜGVA, yaşasın hakikat” diye slogan attı.

´SAHTE BEL*ELERLE HEDE)E ALDILARµ

■ Yalanların değil hakikatin kazanacağı­nı ifade eden Şanlan, “İlçe binamızı geri aldık. O günden sonra CHP ve CHP’nin beslediği medya kelimenin tam anlamıyla saldırıya geçti. Çünkü TÜGVA CHP’lilerin jekobence, bugüne kadar biz yaptık oldu anlayışını yerle bir etmişti. TÜGVA, CHP’lilerin, ‘Hukuk önünde herkes eşittir ama CHP’liler daha eşittir’ dayatmasın­ı yıkıp geçmişti. İşte CHP’liler, fondaş medyası, trolleri, yurtdışınd­a kaçak yaşayan etki ajanları ortaya çıkan hukuksuzlu­ğu gaspı çapulcuğu unutturmak için yeni ve daha büyük bir yalan servis ettiler çünkü akıl Hocaları Gobels’ti” diye konuştu.

■ TÜGVA’ya yönelik iddiaların masa başında hazırlanmı­ş sahte belgelerle sunulduğun­u kaydeden Emrullah Şanlan, “Aslı astarı olmayan, tamamen masa başında hazırlanmı­ş sahte belgelerle TÜGVA nezdinde milli ve manevi değerlere sahip vakıflarım­ızı ve dernekleri­mizi hedef aldılar.

BENZERİ 17-25 ARALIK’TA YAŞANDI

Biz bu örgütlü kötülüğü 17-25 Aralık sürecinde de geçmişte de görmüştük. 28 Şubat’ta MGV, yakın zamanda Ensar ve TÜRGEV, şimdi de TÜGVA hamleleriy­le bizi etkisiz hale getirecekl­erini zannedenle­r bu coğrafyanı­n kadim kökleriyle buluşmasın­a asla engel olamadılar ve asla da olamayacak­lar” açıklaması­nda bulundu. Şanlan, konuşmasın­ın devamında özetle şu ifadelere yer verdi:

■ Kendisini gençlerin demokrat amcası olarak tanımlayan CHP Genel Başkanı binlerce ortaokullu ve liseli gencin faaliyetle­rine katıldığı TÜGVA’ya ve TÜGVA’lı gençlere hakaret ve küfürler içeren bir video yayımladı, gençlerimi­ze “lağım” diyerek küfretti. Bu küfrünü kendisine misliyle iade ediyoruz. Gençlerin demokrat amcası değil çapulcular­ın ve vandalları­n faşist ideoloğudu­r.

 ?? ?? İZMİR
BURSA
Emrullah
Şanlan
ORDU
İSTANBUL
İZMİR BURSA Emrullah Şanlan ORDU İSTANBUL
 ?? ?? Emrullah Şanlan, “CHP’li İBB zabıtası TÜGVA Adalar Gençlik Merkezi’mizin kilitlerin­i hukuksuza değiştirdi. CHP Adalar ilçe örgütü ve zabıtalar, ellerinde hiçbir tahliye kararı yokken ve yanlarında hiçbir yasal yetkili olmadan merkezi işgal etti. “Tahliye kararı varsa gösterir misiniz?” diyen gençlerimi­z CHP’lilerce darp edildi, yaralandı. Yetmedi TÜGVA’ya ait olan eşyalarımı­z tutanak bile tutulmadan gasp edildi” dedi.
SAKARYA
EDİRNE
Emrullah Şanlan, “CHP’li İBB zabıtası TÜGVA Adalar Gençlik Merkezi’mizin kilitlerin­i hukuksuza değiştirdi. CHP Adalar ilçe örgütü ve zabıtalar, ellerinde hiçbir tahliye kararı yokken ve yanlarında hiçbir yasal yetkili olmadan merkezi işgal etti. “Tahliye kararı varsa gösterir misiniz?” diyen gençlerimi­z CHP’lilerce darp edildi, yaralandı. Yetmedi TÜGVA’ya ait olan eşyalarımı­z tutanak bile tutulmadan gasp edildi” dedi. SAKARYA EDİRNE
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye