Sabah

BAŞKAN ERDOĞAN, KONYA-KARAMAN YHT HATTI AÇILIŞINDA KONUŞTU:

Kim derdi ki 20 yıl önce Konya’dan Karaman’a yüksek hızlı tren gelecek. Rabbime hamdolsun bunu yapmak bize nasip oldu

- EGLW|r: 0XUDW .$538= Tasarım: 0XVWDID *(=(5 Erdem ANILAN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Konya’dan Karaman’a YHT hattının ilk seferiyle ulaştı. Trenin ilk sürüşünü de yapan Erdoğan, Karaman’da KaramanKon­ya Hızlı Tren Hattı, TOKİ 736 Konut, Karamanoğl­u Mehmetbey Üniversite­si Tıp ve Diş Hekimliği fakülteler­i ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu: Bir zamanlar Batı’da yüksek hızlı trenlere binerdik, derdik ki ‘Bize de bunları yapmayı nasip eyle Rabbim’. Hamdolsun ki bunu yapmak bize nasip oldu. Kim derdi ki 20 yıl önce Konya’dan Karaman’a yüksek hızlı tren gelecek. Türkiye’yi demir ağlarla örmeye devam ediyoruz

■ KARAMAN’A 2.3 MİLYAR LİRALIK YATIRIM: Karaman’a toplam bedeli 2 milyar 311 milyon lirayı bulan yatırımlar­ın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

■ ESKİ TÜRKİYE ÖZLEMCİLER­İNİN ÇIKARDIKLA­RI

■ bugüne kadar 20 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Karamanoğl­u Mehmetbey Üniversite­si’ni kim kurdu? Biz kurduk, biz. Birçok farklı kalemde 832 milyon liralık yardım yaptık. 4 bin 76 konut yaptık TOKİ’yle ve vatandaşla­rımızın hizmetine sunduk. Tarımsal destek ödemeleri yaptık. Karaman’ı büyük hizmetlerl­e kavuşturma­ya devam edeceğiz.

GÜRÜLTÜYE BAKMAYIN:

■ HAVLAYANI SUSTURURUZ: Bay Kemal, yanındaki o malum tiplerin söyledikle­ri karşısında bir şey söylüyor mu? Söylemiyor. Neden söylemiyor, çünkü onun cinsi de cibiliyeti de o. O birilerini havlatıyor, kendisi de arkadan izliyor. Biz kimin ne olduğunu çok iyi biliriz, bu havlayanla­rı da sustururuz. Bu ülkede bizim dinimize, diyanetimi­ze saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız. Sokak teröristle­rinden ne farkınız var, aynısınız. Onları getirip konuşturtu­yorsun, sen de arkadan izliyorsun. Bu millet 2023’te dinimize, diyanetimi­ze saldıranla­rın hesabını soracaktır.

 ?? ?? Şehit yakınların­a sövenlerin gerçek yüzlerini sergileyec­eğiz. İstanbul’da CHP anlaşma yapmış. Terör örgütünün aparatları olarak İBB’de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara’da, aynısı değişik yerlerde. Sinsi oyunları da deşifre edeceğiz.
Şehit yakınların­a sövenlerin gerçek yüzlerini sergileyec­eğiz. İstanbul’da CHP anlaşma yapmış. Terör örgütünün aparatları olarak İBB’de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara’da, aynısı değişik yerlerde. Sinsi oyunları da deşifre edeceğiz.
 ?? ?? İnsanımızı­n refah düzeyini Cumhuriyet tarihimizi­n en yüksek seviyesine getirdik. AK Parti öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye’nin mukayesesi­ni yapan herkes bu gerçekleri görecektir. Nankörleri koy bir kenara. Siz bakmayın eski Türkiye özlemciler­inin çıkardıkla­rı gürültüye. Milletimiz, ülkenin kaderini onlara teslim etmedi, etmeyecekt­ir. Varsın millet huzursuzlu­ğa kapılsın, yeter ki bunların gemileri yürüsün, amaçları bu.
ANKARA
İnsanımızı­n refah düzeyini Cumhuriyet tarihimizi­n en yüksek seviyesine getirdik. AK Parti öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye’nin mukayesesi­ni yapan herkes bu gerçekleri görecektir. Nankörleri koy bir kenara. Siz bakmayın eski Türkiye özlemciler­inin çıkardıkla­rı gürültüye. Milletimiz, ülkenin kaderini onlara teslim etmedi, etmeyecekt­ir. Varsın millet huzursuzlu­ğa kapılsın, yeter ki bunların gemileri yürüsün, amaçları bu. ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye