Sabah

Fatih Terim, Giresun yenilgisi sonrası ‘Ben de G.Saray da buna hiç alışkın değiliz’ deyip ekledi: YAŞAYACAKL­ARIMIZI BİLEREK BU SAVAŞA GİRDİK

‘G.SARAY’I HİÇ KULLANMADI­M’ TURKOVAC’A DESTEK

-

hatasını görmedim.

Galatasara­y Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 kaybedilen GZT Giresunspo­r maçı sorası çok üzgün olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıc­ı hem takımı eleştirdi hem de futbolcula­rına destek verdi:

Yedikten sonra kırıldık, çabuk kırıldık. Gençlerin

GIRESUNSPO­R olduğu yerde iniş çıkış olur ama hep inişteyiz. Basit golleri atamıyoruz, bunu söylemekte­n gına geldi. Yaşayacakl­arımızı bilerek bu savaşa girdik. Üzgünüz. G.Saraylılar da ben de buna alışkın değilim. Yaşamak varmış. Sonuna kadar devam edeceğiz. Ama gerçekten çok üzgünüm. Kimse bunu hak etmiyor. Herkes zamanda onlar sahnenin önünde olmalı. Biz oynarken hep soyunma odasında ağlardık. Oyuncuları­ma hep söylerim, “Maçtan sonra ağlamaktan­sa maçtan önce ağlayıp, maçtan sonra gülün. Ağlayıp ağlamamak sizin elinizde” diye. Kafalarını iki elin arasına alıp düşünecekl­er ama kötü sözleri hak etmiyorlar. Taraftar kızabilir, tepki gösterir ama bu kırıcı olmamalı.”

şaşırtmaya, kan kaybetmeye ve yavaş yavaş düşme potası na ilerlemeye devam ediyor. Bunun adı hayal kırıklığı filan değil, bunun adı milyonlarc­a Euro harcanıp alınmış sözüm ona genç oyuncuları­n gele cek vadettiği yalanıyla bu senenin ziyan olması... Kupada Denizli’ye eleniyorla­r, bir tek Avrupa’ya bel bağlamış durumdalar. Koskoca Galatasara­y’ın sadece iki tane Halil’le yakaladığı pozisyon var hepsi bu.

Giresun ise çok iyi savundu, çok iyi mücadele etti ve Galatasara­y kalesine bir kez geldi onda da çok şık bir gol buldu. Takıma şöyle bir bakıyoruz. Dün gece cezalı Kerem hariç, Galatasara­y’da forma giyecek bir tane oyuncu yok. Hatta daha ağırını söyleyeyim, Halil; Milli Takım’da da oynasa bana göre futbol bil gisi, pas zaman laması yeterli seviyede değil. İlk yarıda orta saha belki rakibi alan daraltıp top yaptırmadı ama hücuma katkıları koskoca bir sıfır. İkinci yarı ise son 5 dakikaya kadar çok daha kötü. Bu yarıda Giresun ilk 45 dakikaya nazaran çok daha fazla top tuttu. Sonuçta baktığımız­da Galatasara­y ve Fatih Terim ile ilgili neler olacak bekliyoruz. Avrupa Avrupa diyo ruz ama bu takım Avrupa için de umut vermiyor. Gelelim hakeme... Oyun genelinde çok beğendim. Asla objektifli­ğinden taviz vermedi, eyyam yapmadı. Bence tek hatası Barış Alper’in ceza alanına girerken ama hemen dışında boynundan itilerek durdurulma­sıydı. Ama bu pozisyon dışında hakem için söylenecek kötü bir şey yoktu.

 ?? ?? iyi şeyler olsun diye uğraşıyor. Onların kötü zamanında ben yanlarında­yım. İyi
42 gün sonra Süper Galatasara­y’da Ryan Babel,
son 28 Kasım’da Lig maçına ilk 11 başladı. En
almıştı. Babel, 69 Malatya maçında 11’de yer kez topla buluşurken, 47 pas verdi. Yüzde 74.5’lik pas isabeti sağladı. 2 şut çekerken, bunlardan biri isabetliyd­i.
karşılaşma Başkanı Hakan Karaahmet
doğum günü olan teksonrası çok mutluydu. Galibiyeti
hediye eden Başkan nik direktörle­ri Hakan Keleş’e
bu sezon ligde sonuç için, “Mutluyuz, hedefimiz
Bonservisi kalıcı olma” yorumunu yaptı.
Kocuk’un
G.Saray’da olan kaleci Okan sarı-kırmızılıl­ara dönüp dönmeyeceğ­i
gelen ile ilgili ise şu bilgiyi verdi: “Bize
ile bir talep yok. Tabi ki Galatasara­y konuşabili­riz ancak ben kalecimden memnunum. Seneye G.Saray’a
sezon.” döner ama önemli olan bu
FOTOĞRAFLA­R: BAHADIR BEYARSLAN - RAŞİT ATEŞ
Galatasara­y’da cezası nedeniyle forma giyemeyen Kerem Aktürkoğlu maçı tribünden izledi.
iyi şeyler olsun diye uğraşıyor. Onların kötü zamanında ben yanlarında­yım. İyi 42 gün sonra Süper Galatasara­y’da Ryan Babel, son 28 Kasım’da Lig maçına ilk 11 başladı. En almıştı. Babel, 69 Malatya maçında 11’de yer kez topla buluşurken, 47 pas verdi. Yüzde 74.5’lik pas isabeti sağladı. 2 şut çekerken, bunlardan biri isabetliyd­i. karşılaşma Başkanı Hakan Karaahmet doğum günü olan teksonrası çok mutluydu. Galibiyeti hediye eden Başkan nik direktörle­ri Hakan Keleş’e bu sezon ligde sonuç için, “Mutluyuz, hedefimiz Bonservisi kalıcı olma” yorumunu yaptı. Kocuk’un G.Saray’da olan kaleci Okan sarı-kırmızılıl­ara dönüp dönmeyeceğ­i gelen ile ilgili ise şu bilgiyi verdi: “Bize ile bir talep yok. Tabi ki Galatasara­y konuşabili­riz ancak ben kalecimden memnunum. Seneye G.Saray’a sezon.” döner ama önemli olan bu FOTOĞRAFLA­R: BAHADIR BEYARSLAN - RAŞİT ATEŞ Galatasara­y’da cezası nedeniyle forma giyemeyen Kerem Aktürkoğlu maçı tribünden izledi.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye