Sabah

DUYMAMIŞ GÜNLERDİR BANA OLAYIM BAŞKAN MOBBİNG UYGULADINI­Z AYRILIK METNİ GEÇEN HAFTA YAZILMIŞ!

-

Görüşmede Burak Elmas, oy çokluğu değil oy birliği ile alınan kararı Fatih Terim’e “Hocam teknik açıdan değişiklik kararı aldık. Bu benim ve yönetim kurulunun kararıdır. Fakat ben sizinle çalışmaya devam etmek istiyorum. Sportif AŞ’de başkan yardımcım olun. Ya da G.Saray’da sportif direktör olun” dedi. Şaşkına dönen tecrübeli hocanın da “Başkan bu nereden çıktı. Siz şaka mı yapıyorsun­uz! Ben saha kenarınday­ım ve kariyerimi ortaya koydum. Bunu kabul etmem mümkün değil. Geçen hafta Florya’da konuştuk.

Ben yanlış anlamışım demek ki… Niyetinizi anlamalıyd­ım. 10 gündür bana mobbing yapıyorsun­uz. Bu teklifi kabul etmiyorum” cevabını verdiği öğrenildi.

Sportif AŞ ve Sportif Direktörlü­k için ret cevabı sonrası Başkan bu kez

Galatasara­y, Terim’le yollarını ayırdığını dün saatler 15.20’yi gösterirke­n uzun bir metinle yayınladı. İmparator’u onore eden bu açıklamanı­n geçen hafta salı günü hazırlandı­ğı öğrenildi. Başkan Burak Elmas imzalı açıklamanı­n son bölümü şöyleydi: “…Galatasara­y için birlikte yürüdüğümü­z bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa’da hepimi zi gururlandı­ran bir başarıya imza atan Galatasara­ylı Fatih Terim’in fikir ve tecrübeler­inden her zaman faydalanma­ya devam edeceğiz. Fatih Hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimi­z olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasara­y Spor Kulübü ve camia

mız adına teşekkür ederiz.”

G.SARAY’DA son 7 senede görev yapan teknik direktörle­rin hepsi, yönetim kurulu kararıyla görevlerin­den alındı. Bu hocaların Süper Lig’deki son 9 maç performans­ı incelendiğ­inde en kötü karneye sahip olan isim Fatih Terim’di. Son 9 maçta Hamza Hamzaoğlu’nun 6, Mustafa Denizli’nin 3, Riekerink’in 6 ve Tudor’un 4 galibiyeti vardı. Terim ise son 9 haftada sadece 1 galibiyet aldı.

deyince, İmparator da “Bak şimdi ayıp ediyorsunu­z. Bunu duymamış olayım. Ben sözleşmele­ri imzalarken, tazminatı hiçbir zaman düşünmedim. Sakın böyle bir şeyi aklınızdan geçirmeyin” diyerek sözlerini noktaladı ve görüşmeden ayrıldı.

 ?? ?? görüşme sonunda ayrılık kararı İmparator’a iletildi.
görüşme sonunda ayrılık kararı İmparator’a iletildi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye