Sabah

IŞI TAM BIR TAKIM

A B .AÎA DAMGA WURAN POZISYON

- 7' gQGHU .DUDYHOL 7' (URO %XOXW

Bu maç ve sonrasında­ki karşılaşma­larda oyuncuları­n güveni yükseldikç­e bu kazanma tekrarları­nı göreceğimi­zi düşünüyoru­m.

BEŞIKTAŞ

MİCHY İLE ARAMIZDA KALSIN

Deneyimli hoca şöyle devam etti: “Atiba ve Alex’i hazır olmadıklar­ı için bu maçta düşünmedim. 8 günde 3 maç oynayacağı­z ama her takım aynı zorluğu yaşayacak. Kadromuzda­ki oyuncu sayısı şu anda yükseldi. Artık rotasyon yapma şansımız daha fazla. En azından bu zenginliğe sahip olmak bize güç veriyor.” Karaveli, golü sonrası Batshuayi ile ne konuştuğun­un sorulması üzerine de “Söyledikle­rim özeldi. Onunla paylaştığı­m bir şeydi. İzninizle aramızda kalsın” cevabını verdi.

KARŞILAŞMA­NIN

ILK

Süper Lig’de 3, Türkiye Kupası’nda 1 galibiyet elde eden Beşiktaş, Süper Kupa’yı penatılarl­a kazandı. Önder Karaveli’nin talebeleri ligde de iki kez berabere kaldı. pozisyon yaşandı. Beşiktaş, korner kazandı. Atış kullanılma­dan önce Michy Batshuayi, hafifçe Vetrih’in ayağına bastı. Buna sinirlenen Sloven futbolcu, Batshuayi’ye aynı şekilde ancak çok daha sert cevap verdi. Beşiktaş’ın Belçikalı oyuncusu bir süre yerde acılar içinde kıvrandı. Ancak hakem Kardeşler bu pozisyonu da görmedi.

BEŞIKTAŞ’IN orta sahadaki başarılı ismi Miralem Pjanic, uzun süredir ilk defa bir maçı gol yemeden tamamlaman­ın önemli bir detay olduğunu söyledi. Boşnak futbolcu, “Aynı zamanda savaşçı ruhumuzu kazandık. Bu gelecek açısından çok iyi. Kaliteli bir takıma karşı önemli bir üç puan aldık, çok mutluyuz. Sıralamada yukarılard­a olmak adına galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 ?? ?? Teknik Direktörü Önder Karaveli, tribünde kendisi için açılan pankartı maç heyecanı nedeniyle, 90 dakikanın bitiminde gördüğünü ve çok mutlu olduğunu söyledi. Karaveli, “Harika oynamadık ancak rakipten iyi ve kazanmaya yetecek bir oyun sergiledik. Tam bir takım galibiyeti aldık. Batshuayi’nin gole çok ihtiyacı vardı. Onun adına sevindim” dedi.
Emirhan İlkhan, Rize maçının ardından dün de 11’deydi. 17 yaşındaki oyuncu 61’de yerini Oğuzhan’a bıraktı. Önder Karaveli, sarılarak talebesini tebrik etti.
gün düzenlenen basın toplantısı­nda sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığ­ı açıklanan Önder Karaveli, Kartal’ı uçurmaya devam ediyor…
TOP/A O<1AMA
Pjanic maç sonu galibiyeti
taraftarla­rıyla kutladı.
TOP/A O<1AMA
Teknik Direktörü Önder Karaveli, tribünde kendisi için açılan pankartı maç heyecanı nedeniyle, 90 dakikanın bitiminde gördüğünü ve çok mutlu olduğunu söyledi. Karaveli, “Harika oynamadık ancak rakipten iyi ve kazanmaya yetecek bir oyun sergiledik. Tam bir takım galibiyeti aldık. Batshuayi’nin gole çok ihtiyacı vardı. Onun adına sevindim” dedi. Emirhan İlkhan, Rize maçının ardından dün de 11’deydi. 17 yaşındaki oyuncu 61’de yerini Oğuzhan’a bıraktı. Önder Karaveli, sarılarak talebesini tebrik etti. gün düzenlenen basın toplantısı­nda sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığ­ı açıklanan Önder Karaveli, Kartal’ı uçurmaya devam ediyor… TOP/A O<1AMA Pjanic maç sonu galibiyeti taraftarla­rıyla kutladı. TOP/A O<1AMA
 ?? ?? 42. dakikasınd­a Djilobodji, Gaziantep FK ceza sahası içerisinde topa yükseldiği anda sol ayağı ve diziyle Emirhan İlkhan’ın sırtına darbeyi vurdu. Hakem Arda Kardeşler ise oyunu devam ettirdi.
yarının uzatmaları oynanırken yine Gaziantep FK ceza sahası içerisinde ilginç bir
42. dakikasınd­a Djilobodji, Gaziantep FK ceza sahası içerisinde topa yükseldiği anda sol ayağı ve diziyle Emirhan İlkhan’ın sırtına darbeyi vurdu. Hakem Arda Kardeşler ise oyunu devam ettirdi. yarının uzatmaları oynanırken yine Gaziantep FK ceza sahası içerisinde ilginç bir
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye