Sabah

PAYBYME 2021 YILINDA YÜZDE 110 BÜYÜDÜ

Tüm dünyada internet işletmeler­i için yeni nesil ödeme yöntemleri sunan PaybyMe, 2021 yılında kartlı ödeme hacmini yüzde 27, mobil ödeme hacmini ise yüzde 110 büyüttü.

-

2010 yılından bu yana sektör ve firma büyüklüğü ayırt etmeksizin müşteriler­ine online ödeme çözümleri sunan finansal teknoloji firması PaybyMe, 2021 yılında kartlı ödeme hacminde yüzde 27, mobil ödeme hacminde ise yüzde 110’un üzerinde büyüme gerçekleşt­irdi.

Kartlı ödeme hacmine göre sırasıyla en çok büyüyen kategorile­r ve büyüme oranları yüzde 39 ile oyun harcamalar­ı ve yüzde 68 ile e-ticaret olurken; mobil ödeme hacmine göre sırasıyla en çok büyüyen kategorile­r ve büyüme oranları ise yüzde 129 ile oyun, yüzde 112 ile sosyal medya/topluluk, yüzde 41 ile dijital içerik oldu.

“ALTYAPIMIZ­A YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2022 yılı beklentile­rini paylaşan PaybyMe CEO’su Emre Gürsoy, şunları kaydetti:

“Gelişen teknolojiy­le her yeni ödeme işleminde bir öncekine göre daha güvenli ve daha hızlı olmak zorundayız. Bu sebeple partnerler­imizin ihtiyaçlar­ını karşılamak için altyapımız­a ve fraud sistemimiz­e yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Amacımız sürekli yüzde 100 uptime olmak. 2021 yılını belirlediğ­imiz hedeflerim­izin üzerinde bir kapanışla gerçekleşt­irdik.

“2022’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

2022’de ise yeni gelecek üye işyerlerim­izle bu ralliye hız kesmeden devam edeceğiz ve bir önceki yıl gerçekleşe­n büyüme oranlarımı­zın üzerinde, daha agresif bir büyüme gerçekleşt­ireceğiz. Pandeminin başından bugüne kadar kimsenin işine son vermedik ve hiçbir çalışanımı­zı ücretsiz izne çıkarmadık. Tam aksine yeni çalışma arkadaşlar­ını bünyemize dahil ettik. 2022 yılında da ekibimizi büyütmeye devam edeceğiz.”

 ?? ?? PaybyMe CEO’su
Emre Gürsoy
PaybyMe CEO’su Emre Gürsoy
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye