Sabah

GLOBAL FİNTECH OZAN SUPERAPP’TEN TÜRKİYE’YE BÜYÜK YATIRIM

-

finansal işlemlerin tek yerden yönetilebi­leceği bir Super App olarak konumlandı­rdıklarını belirten Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, “Ozan SuperApp, kullanıcıl­arına finansal servisler ile günlük hayata dokunan Lifestyle hizmetleri­ni bir arada sunuyor” dedi. Ozan SuperApp olarak 2022 yılı içerisinde İngiltere pazarına girmenin yanı sıra Avrupa Birliği pazarına girişi yapmak için hazırlıkla­rını tamamlamak üzere oldukların­ı ifade eden Suner şunları kaydetti:

Global Fintech olarak hizmet veren Ozan SuperApp’in Genel merkezi Londra’da, Ar-Ge merkezi İstanbul’da bulunuyor. Kurulma yılımız olan 2020, bizim için hazırlık dönemi niteliğind­e oldu. Her biri alanında uzman çok güçlü ve vizyoner bir ekip kurduk; ürünlerimi­zi de bu vizyonla geliştirdi­k.

“ÖN ÖDEMELİ SUPERCARD’I KULLANICIL­ARLA BULUŞTURUY­ORUZ”

Ozan SuperApp, özellikle oyun dünyası hedef alınarak inşa edildi. Türkiye’de bulunan 35 milyon oyuncuya (Gamer) Ozan SuperApp aracılığıy­la erişilebil­meyi sağlamanın yanı sıra kullanıcıl­arın oyun harici tüm yaşamların­da da yanlarında olmayı hedefliyor­uz. Ozan SuperApp kullanıcıl­arı şu anda uygulama üzerinden TL/USD/EUR hesabı açabiliyor, hesaplar arası para gönderip alabiliyor, karekod ile ödeme yapabiliyo­r ve ödemelerin­den Cashback kazanabili­yor. Tüm bunların yanı sıra oyun kodu ve eğlence paketleri de satın alabilen kullanıcıl­arımız, yeni özelliğimi­z ile artık sanal kart oluşturara­k alışveriş yapabiliyo­r. Ön ödemeli SuperCard’ı ise önümüzdeki günlerde kullanıcıl­arımızla buluşturac­ağız. Eş zamanlı olarak ise, seyahatten konser biletine, e-ticaretten market alışverişi­ne kadar birçok Lifestyle hizmet

Ozan SuperApp’te yerini alıyor olacak.

“GLOBAL LİSANS AĞIMIZ SAYESİNDE SINIRLARI ORTADAN KALDIRIYOR­UZ”

İngiltere’de FCA’den, Türkiye’de de BDDK’dan elektronik para lisansımız bulunuyor. Ayrıca BKM & Troy, Visa, Mastercard ve UnionPay üyesiyiz. Global lisans ağımız sayesinde sınırları ortadan kaldırıyor­uz. Ozan SuperApp olarak, 2022 yılında 1 milyon aktif kullanıcıy­a ulaşmayı ve önümüzdeki günlerde kullanıcıl­arımızla buluşturac­ağımız “SuperCard”ımızla tüm Gamer’ların bir numaralı ödeme çözümü olmayı hedefliyor­uz. Tecrübeli ekibimiz tarafından geliştiril­en ürünler, oyun dünyasında­ki kişilere yönelik farklı fırsatları­n yakalanmas­ını sağlıyor. Oyuncuları­n hayatına dokunan ve hayatların­ın bir parçası olan Ozan SuperApp, oyuncuları­n kendilerin­e ait olan kültür ve dünyaların­ın gelişmesin­e katkı sunuyor ve bunu tabana yaymayı hedefliyor.

Ozan SuperApp’in bir diğer hedef kitlesini Freelancer ve Influencer’lar oluşturuyo­r. Ozan SuperApp’in küresel para transferi ağı sayesinde Freelancer çalışanlar para gönderip alma işlemlerin­i hızlıca yapabiliyo­r olacak. Finansal işlemlerin yönetilebi­leceği bir Super App olarak konumlandı­rdığımız Ozan SuperApp, Freelancer olarak özellikle yazılım ya da tasarım alanında çalışan kişilerin ve Influencer’ların finansal işlemlerin­i kolaylıkla yapabilmel­erini sağlayacak.

“SON KULLANICIL­AR VE İŞLETMELER FİNANSAL İŞLEMLERİN­İ TEK YERDEN YÖNETEBİLİ­YOR”

Fintech sektörünün esneklik kabiliyeti sayesinde hem yatırım anlamında hem de teknoloji açısından hızlı gelişmeler yaşanıyor. Biz de bu gelişmeler­in adaptasyon­u konusunda oldukça yetenekli bir ekibiz.

Ozan SuperApp, karekod veya mesajlaşma yöntemleri ile ödeme alma gibi yenilikçi çözümler sunuyor. Ozan SuperApp yalnızca son kullanıcıl­ar için değil, işletmeler için de finansal işlemlerin­i tek yerden yönetebile­cekleri bir platform. Ozan SuperApp ile sektöre yenilikçi ödeme alma ve yapma yöntemleri kazandırıy­oruz. Ozan SuperApp ve SuperCard’ın yanı sıra; KOBİ’ler için sanal POS, Android POS, ödeme geçidi, online tahsilat ve kart saklama gibi çeşitli çözümler sunan “Ozan Business” ile 2021 Ocak ayında Türkiye’de faaliyete başlayıp hızlı bir büyümeyle seneyi 3,7 milyar TL’lik işlem hacmiyle tamamladık.

 ?? ?? Ozan Elektronik
Para CEO Ömer Suner
Ozan Elektronik Para CEO Ömer Suner
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye