Sabah

İHÂLEYE DÂVET (İD)

-

Türkiye Cumhuriyet­i

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlâk Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Türkiye’deki Mülteciler İçin AB Mali Yardım

Programı (FRIT) Fonu Bünyesinde KfW İşbirliği İle Yürütülen Kriz Zamanında Herkes İçin Eğitim III Projesi Kayseri İlinde Toplam 3 Anaokulu ve Eklentiler­i Yapım İşi

(FRIT-III-KFW-AY-08)

1. Türkiye Cumhuriyet­i, Milli Eğitim Bakanlığı, Alman Kalkınma Bankası (KfW) (bundan böyle “KfW” ya da “Banka” olarak anılacaktı­r) aracılığı ve yönetimi altında Avrupa Birliğinde­n, Kriz Zamanların­da Herkes İçin Eğitim III Projesi’nin giderlerin­e yönelik olarak AB’nin Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT) kapsamında bir hibe almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı bahsi geçen hibenin bir kısmını Kayseri İli sınırları içinde toplam 3 Anaokulu ve eklentiler­i Yapımı İşinin 1 paket altında gerçekleşt­irileceği sözleşme kapsamında­ki harcamalar kullanma arzusundad­ır.

2. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlâk Genel Müdürlüğü, firmaları, aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamında­ki eğitim yapılarını­n anahtar teslimi götürü bedel inşaatı işleri için KfW’nın Satınalma Düzenlemel­eri Kılavuzu‘nda tariflenen esas ve usuller doğrultusu­nda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitiv­e Procuremen­t ) yöntemiyle kapalı teklifleri­ni sunmaya davet etmektedir. İnşaat Sözleşme Paketi – (FRIT-III-KFW-AY-08)

Kayseri İlinde Toplam 3 Anaokulu ve Eklentiler­inin anahtar teslimi götürü bedel inşaatı işi tek bir sözleşme paketi altında gerçekleşt­irilecekti­r.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye