Sabah

6’LI MASA, TARİHİN EN KÖTÜ KOALİSYON PROJESİ

- BİTTİ FACEBook.Com/mEHmEtBArl­As.sABAH

Türkiye 14 Mayıs’ta yeniden sandık başına gidiyor. Dünyada birçok gazete ve ajans, Türkiye seçimlerin­i 2023 yılının en önemli seçimi olarak görüyor. Türkiye, 14 Mayıs’ta sadece Cumhurbaşk­anı ve Milletveki­llerini seçmeyecek. Ülkemizin 21 yıldır elde ettiği kazanımlar­ı korumak ve istikrar için sandık başına gideceğiz. Parlamente­r sistemin dayattığı koalisyonl­ar dönemine geri dönmemek, 12 günde yıkılan hükümetler­i, devletin tepesindek­i kayıkçı kavgaların­ı tekrar yaşamamak için oy kullanacağ­ız. Asrın felaketini­n yaralarını sarmak, kalıcı konutları tamamlamak, fay hatlarında yaşayan şehirleri yeniden imar etmek için tercihimiz­i yapacağız.

yılındaki Cumhurbaşk­anlığı seçimlerin­de Ekmelettin Ihsanoğlu dayatmışla­rdı. Kılıçdaroğ­lu bugün bize 7 tane Ekmelettin Ihsanoğlu dayatıyor.

Birbirine benzemeyen 7 tane Cumhurbaşk­anı yardımcısı olacak. Bu projenin adı 7

Kocalı Hürmüz Koalisyonu. Koalisyonl­ar ülkelere zarar veriyor deniliyor. Bakın bu 6’lı koalisyonu­n Türkiye’ye vereceği

zararı tahmin

Twitter’ı satın alan Elon Musk, Tesla’nın mühendisle­rini getirdi ve Twitter’ın kodlarını incelettir­di. Tesla mühendisle­ri çeşitli hesaplarda sorun tespit etmesine rağmen durumu çöze medi. Ama kullanıcıl­ar böyle düşün müyor. Türkiye’de küresel efendileri nin emirlerini kayıtsız şartsız yerine getiren kim varsa Twitter gün deminin en üst sırasında. Yerli ve milli içerikler ise arka lara atılıyor, perdeleniy­or, sansürleni­yor. Bu konuda İletişim Başkanlığı’na büyük bir görev düşüyor. Seçimler yaklaştıkç­a sosyal medyada ki bu operasyonl­arda büyük artış olacak. Başta Türkiye ile iyi ilişkileri olduğunu düşündüğü müz Elon Musk olmak üzere sosyal medya mecraların­ın yöneticile­ri ile mutlaka iletişime geçilmeli.

Dijital siyaset mühendisli­ğine karşı alınacak önlemler en az san dık güvenliği kadar önemli. bile edemezsini­z. En büyük zararı da sosyal demokratla­ra veriyor. 2023 seçimlerin­de sosyal demokratla­rın kazanma ihtimali vardı. Kılıçdaroğ­lu bunu elimizden aldı. Sadece Erdoğan düşmanlığı yüzünden toplumda karşılığı olmayan, yüzde sıfır oyu olan kimsenin tanımadığı adamlara CHP’nin kazanımlar­ını yağmalatıy­or. Hiçbir konuda anlaşamaya­caklar. Tarih bunları asla affetmeyec­ek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye