Sabah

HAkEmIn HAtAsı!

-

İlk devre Konyaspor’a göre Galatasara­y daha derli toplu, daha da etkili. Konyaspor ise bu bölümde Galatasara­y’a karşı tepki gösteremiy­or. Sarı-kırmızılıl­ar bu devreyi 1-0 önde bitiriyor ama daha önceki maçlardaki Galatasara­y var mı sahada?

İkinci yarı, bu sefer sahaya hakim olan taraf Konyaspor. dok tehlikeli akınlar yapıyorlar fakat son pasla rı iyi kullanamıy­orlar. Galatasara­y ikinci yarıda bir türlü orta sahayı ele geçiremiyo­r ve çok etkili Konyaspor ataklarına karşı koymakta zorlanıyor­lar. İlk yarıyı tamam Galatasara­y önde kapattı ama verilen pozisyonla­ra göre ikinci yarı Konyaspor çok daha etkiliydi ve iki gol buldu. Galatasara­ylı oyuncular fazla havaya girmişler. Yani “Biz ismimizle bile oynarız, yeter” havasınday­dılar. Ama maalesef futbol öyle bir oyun değil!

Mesela İcardi dün gece ismi de yoktu, ruhu da yoktu... Galatasara­y’ı oynadığı sürece eksik oynattı. Sarı kırmızılıl­arın en etkili oyuncu su Barış Alper’di. Konyaspor’a tepki gösteren tek adam oydu sahada. Okan Buruk onu neden oyundan aldı, anlayamadı­m.

Hakeme çok fazla iş düşmedi. Hakemin yaptığı en büyük hata ise topun önünde kalıp, futbolcula­ra ve oyuna müdahale etmesiydi. Maalesef çok Türk hakemi bu hatayı yapıyor.

Bu maç, seri bitirme açısından enteresand­ı. Galatasara­y’ın galibi yet serisini bitirdi, Konyaspor’un da mağlubiyet serisini!

İlk yarıda Galatasara­y, Konyaspor’a göre bir tık öndeydi. İkinci yarıda Konyaspor ise Galatasara­y göre 3 tık önde oynadı. Bu da tabelaya yansıdı.

Hakemin yaptığı en büyük hata topun önünde kalıp oyuna müdahale

etmesiydi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye