Sabah

Kalkavan hakem değil!

Elini arka cebine at, göğsüne at... Hangi kartı vereceğin belli değil. Hakem kuralla olmaz, hakem doğulur...

-

Mete Kalkavan iyi çocuk, hoş çocuk ama hakem değil. Hâlâ maç veriyorsun. Ben yıllardır söylüyorum. Adam FIFA oldu. FIFA sen bize yaramazsın diye geri gönderdi. Hakem kuralla olmaz. Hakem doğulur. Elini arka cebine at, göğsüne at. Hangi kartı vereceğin belli değil. Sahaya çıkarken en son duanı edersin çıkarsın. Saatinin yeri, sarı kartın yeri, kırmızı kartın yeri bellidir.

Hakem operasyonu yapılırken bu operasyon olmasın diyenler şimdi ağlamayaca­klar. Bu işi engelleyen­ler ağlamasın. Bu bir bataklık, bataklığı kurutman lazım.

Fenerbahçe’de Alanyaspor defansına karşılık Arda Güler tipinde adam lazım. Araya top atacak, hareket edecek. Emre Mor biraz kendine oynuyor ama bakın oyuna girince de nasıl iş yapıyor.

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında şampiyonlu­ğa gidecek bir havada oynamadı. Bireysel oyuncuları­yla işi bitirdi. Fenerbahçe, Enner Valencia’nın sırtına binmiş gidiyor. Adama da gerçekten günah. Ne kadar daha götürecek bu adam sizi. Her şeyi o yapıyor. O yaparsa oluyor. O çalım atarsa adam eksiltiyor, o girerse penaltı kazanıyors­un. O gol atarsa kazanıyors­un. Valencia’ya kesinlikle ama kesinlikle biraz yardım gerek. Adam yorgun ama oynamak da istiyor. Helal olsun aldığı para. Tam örnek. Böyle oynayınca 25 tane golü de atıyorsun tabii ki.

JESUS NEDEN SİNİRLENDİ!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus niye bu kadar sinirlendi anlamadım. Gecenin özetini uzatmadan yapayım. Alayanspor gerçekten kötü bir takım. Böyle aciz bir şekilde defans yapan takım son zamanlarda görmedim. Altay maçın ikinci yarısında yere bile yatmadı. Fenerbahçe üzerine gelmeyen rakibine karşı daha rahat kazanmalıy­dı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye