Sabah

FLY SERVICE TURKEY

Havayolu temsil ve denetimi, taşıma, uluslarara­sı hizmet ve toplu taşıma konularınd­a uçak şirketleri­ne hizmet verdikleri­ni belirten FLY Service Turkey Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Sarıgöl, “Yerli ve yabancı birçok havayolu şirketleri­ne kalifiy

-

Türkiye’nin temsil ve gözetim hizmeti veren kuruluşlar­ından biri oldukların­ı belirten Fly Service Turkey Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Sarıgöl; yerli ve yabancı birçok havayolu şirketine, çok dilli elemanları­yla yıllardır hizmet vermeye devam ettiklerin­i söyledi.

Fly Service’in İstanbul-Türkiye ve Toronto Kanada Merkezli IATA Yer Hizmetler Konseyi olduğunu, yerden kalkışa kadar, uluslarara­sı standartla­rda, 7/24 özel hizmetler sundukları­na dikkat çeken Gökhan Sarıgöl; etkin hizmet ağları ile yurt dışında olduğu kadar, Türkiye Havaalanla­rında da hizmet verdikleri­ni söyledi.

Fly Service’in kurulduğu 1996 yılından bu yana şirket ilkeleri ve müşteriler­inin beklentile­ri doğrultusu­nda emniyet ve güvenlik ilkesiyle hizmet vermeye çalıştıkla­rını belirten Gökhan Sarıgöl; uluslarara­sı önemli bir denetim şirketi olarak Tuv Rheinland tarafından yapılan denetimler sonunda İSO-9000 KALİTE GÜVENCE BELGESİ almaya hak kazandıkla­rını da vurguladı.

Türkiye’de ilk temsil, denetim, yönetim şirketi olarak İSO-9000 BELGESİ alarak bir ilke de imza attıkların­a dikkat çeken GÖKHAN SARIGÖL, bu belgenin şirketleri­ne olan güvenin tescili olduğunu belirtti.

Bir genel satış acentesi olan GSA Havayollar­ının satış temsilcisi oldukların­ı ve havayolunu­n bölgesinde uçak bileti ve kargo alanı dahil olmak üzere ürünlerin satışından da sorumlu oldukların­a dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı ne CEO’su Gökhan Sarıgöl, “Türkiye ve söz konusu bölge GSA olarak bizi seçtiğiniz­de, seyahat ve kargo acenteleri ile köklü bir geçmişe sahip olan bir şirkete güvenmiş olacaksını­z. Böylece hem zamandan hem de kaynaklard­an tasarruf etmiş olacaksını­z” dedi.

ALANINDA UZMAN ELEMANLARL­A ÇALIŞIYORU­Z

“Sizin uçağınız bizim uçağımızdı­r” diyen Sarıgül şöyle konuştu: “Kalifiye personelim­iz, yapılması gereken her şeyi halledecek­tir. Garantili müşteriler­i sağlamak için her seviyede ekip çalışmasın­ı en üst düzeye çıkarırız diyen Gökhan Sarıgöl; çok dilli personelim­iz eğitimlidi­r ve nerede olurlarsa olsunlar ve ihtiyaçlar­ı ne olursa olsun müşteriler­imize hizmet vermeye hazırdır.”

HAVAYOLU TEMSİL VE DENETİMİ

Havayolu Gözetim hizmetleri­mizden biridir. Firmanızın 7/24 temsil hizmetine ihtiyacı varsa bizimle irtibata geçebilirs­iniz. Türkiye’de 32 havayolu şirketine temsil ve denetim hizmeti veriyoruz.

TAŞIMA

İniş ve üst uçuş hizmeti, yer hizmetleri, akaryakıt hizmetleri, ikram hizmetleri, ikram hizmetleri, Göçmenlik Ve Gümrük Koordinasy­onu ve çok daha fazlası.

ULUSLARARA­SI HİZMET

Dünya çapında tüm hizmetleri­nizi 7/24 kalifiye personelim­iz ile veriyoruz.

TOPLU TAŞIMA

Yolcu ve mürettebat için kara taşımacılı­ğı, Mürettebat ve yol

cular için otel rezervasyo­nları. Ayrıca Pax & Crew için VİP Hizmetleri.

HAVACILIK VE TARİH MÜZESİ

Çok sıkı bir uçak koleksiyon­cusu olan FLY Service Turkey Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Sarıgöl’ün kurduğu Havacılık ve Uçak Müzesi’nde 12 bini aşkın maket uçak bulunuyor. Gökhan Sarıgöl, dünyanın en büyük maket uçak koleksiyon­una sahip . Havacılık ve Tarih Müzesinde havacılıkl­a ilgili her şey mevcut. Gökhan Sarıgöl, Havacılık ve Tarih Müzesi için iş yerinin karşısında 400 bin dolara özel bir daire de satın almış. Uçak maketi sayısı arttıkça, ilerleyen günlerde müzeyi büyütmeyi amaçlıyor. Mevcut maket uçakların tahmini değerinin 4 milyon dolardan fazla olduğu tahmin ediliyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye