Sabah

NUMARA PAZARLIK!

Kulübünün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen 28 yaşındaki Rus 10 numara için temasa geçen siyah-beyazlılar, 3 milyon Euro’luk maaş talebini düşürmek için pazarlık halinde

- OHàO ŞAHİNOĞLU oHun TaIJnoHMu!TaCaI DoN tr

ABOUBAKAR’I RAKIPLERE VERMEYIZ!

BEŞIKTAŞ’IN, Aboubakar’ı Fenerbahçe’ye verip yerine Crespo’yu alacağı iddiaları bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Siyah-beyazlılar, yaptığı açıklamayl­a bu söylentile­re son noktayı koydu. Kulüp, “)utbolcumuz 9in cent Aboubakar’ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtma maktadır. Aboubakar kulübümüzü­n oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadı­r. Tedavisi devam eden Aboubakar’ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz” ifadesini kullandı.

Takımın başına Fernando Santos'u getirerek yeni bir başlangıca imza atan Beşiktaş, ara transfer döneminin açılışını sağ bek Jonas Svensson'u alarak yapmıştı. Stoper, ön libero ve hücum hattına takviye için de çalışmalar­ını sürdüren siyahbeyaz­lılar, Anton Miranchuk'un peşine düştü. Lokomotiv Moskova ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Rus 10 numarayla temasa geçen yönetim, futbolcunu­n şartları hakkında bilgi aldı. Maaşı 2.4 milyon Euro’dan 1.2 milyon Euro’ya düşürülmek istendiği için kulübünün yeni kontrat teklifini kabul etmeyen 28 yaşındaki isim, Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı.

MAAŞ YÜKSEK GELDİ

Olumlu ilk dönüş sonrası görüşmeler­ini hızlandıra­n Beşiktaş cephesi, menajeri aracılığıy­la bilgi aldı. Başarılı oyuncunun kendisini isteyen kulüplerde­n 3 milyon Euro talebi olduğu kaydedildi ancak bu rakam, siyah-beyazlı yönetimin düşüncesin­in çok üzerinde. Taraflar arasında temaslar devam ediyor. Rakamın düşürülmes­i halinde transfer hızlı bir şekilde bitirilece­k.

BEŞIKTAŞ’TA futbol cu, çeşitli gerekçeler le bugün Eyüpspor karşısında forma giye meyecek. Afrika Uluslar Kupası'na giden Colley,

 ?? ??
 ?? ?? F.Bahçe derbisinde­n sonra kadro dışı bırakılan Aboubakar, bu sezon 22 maçta 11 gol, 3 asist üretti.
F.Bahçe derbisinde­n sonra kadro dışı bırakılan Aboubakar, bu sezon 22 maçta 11 gol, 3 asist üretti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye