Sabah

HIZ KESMEDEN UÇUŞA DEVAM

-

Beşiktaş yönetimini­n sezon sonunda bitecek sözleşmesi­ni uzatmaya hazırlandı­ğı Salih Uçan, dün gecenin açılış golü nü kaydetti. Yeni imza ya hazır olduğu mesa jını veren 30 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda yerini Tayfur’a bıraktı.

Beşiktaş, son üç yıldır kasım-aralık aylarında lige havlu atan bir kulüp durumuna düşse de yeni hedeflerin, yeni heyecanlar­ın peşinde koşmaya çalışıyor. Siyah-beyazlı camia, odağına Ziraat Türkiye Kupası’nı almayı ve aynı zamanda Avrupa kupalarına katılmayı koydu. Hiç kuşkusuz yönetim değişikliğ­i ve ardından dünyaca ünlü teknik adam Santos’un gelmesi, bu hedeflerin yeniden hayata geçirilmes­i açısından büyük öneme ve katkıya sahip. Santos’un gelişi, öncelikli olarak takımın psi kolojisine olumlu yansıdı. Sıkıntılı süreci sona erdirip, yeni hayaller kurmaya olanak tanıdı.

Dünkü maç da bu açıdan kıymetliyd­i. Gördüğüm kadarıyla Arda Turan hoca, hafta sonu oynayacağı ve Süper Lig yolundaki en güçlü raki bi Kocaelispo­r maçı öncesi bir sakatlık yaşa mamak için Beşiktaş kar şısına rotas yonla çıkmış. Portekizli hoca da kendi plan ve programı dahilinde bütün oyuncuları­nı tanımak ve onlara şans vermek için büyük bir ciddiyetle ve konsantras­yonla sahada yer aldı. Heyecanı, uyarıları, maç sonunda takımla birlikte tribünlere giderek taraftarı selamlamas­ı, bu karşılaşma­ya ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi. Sahadaki sonuç da Beşiktaş’ın bu arzusunu destekledi. Ama başta kaptan Cenk’in yükselen performans­ını iki golle taçlandırm­ası, Rebic’in golü, Tayfur’un asisti ve kontrat bekleyen Salih’in attığı ilk gol Beşiktaş’taki güzel gecenin parlayan yansımalar­ıydı. Beşiktaş, kadrosunu güçlendire rek devam ederse kupa finali ula şılmaz bir hedef değil.

ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ TRİBÜNE KOŞTU,

ardından galibiyeti­n farklı çektirdi. Fernando Santos, taraftarla­ra üçlü

giderek tribünlere

Yeni hocası Santos ile beyaz bir sayfa açan siyah-beyazlılar, Trendyol 1. Lig’de 10 puan farkla lider olan rakibi karşısında Salih Uçan ile öne geçti. Cenk biri penaltıdan olmak üzere iki kez ağları sarsarken noktayı Rebic koydu

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye