Sabah

ILK IŞLERI CHP’YI DEM’LEMEK OLDU

-

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan, Yalova AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

REHİN VERDİLER: Gençler bizim siyasetimi­z eser ve hizmet siyasetidi­r. Bizim ittifakımı­z tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet şiarı altında birleşenle­rin ittifakıdı­r. CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu, DEM gibi bölücü emeller peşinde koşan partilerin elinde oyuncak olmaktır. Bu zihniyet 18 yıl hapse mahkûm olmuş bir teröristi Meclis’e taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyor, şimdi işi daha da ileri götürüp mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevleri­ndeki terör örgütü mensupları­nı salmanın hesabını yapıyorlar. Üç beş oy daha fazla alacağız, iki üç belediyede oylarımızı artıracağı­z diye hoyratça çiğnenmedi­k hiçbir ilke, işportaya çıkarılmad­ık hiçbir değer bırakmadıl­ar. Gazi Mustafa Kemal’in partisini götürdüler, siyasi kariyerler­i uğruna bölücü örgütün DEM’ine rehin verdiler. Gel bakalım Muharrem dediler, FETÖ taktikleri­yle tasfiye ettiler. Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek CHP’nin başına

Özgür Efendi’yi getirenler­in ilk işi bu partiyle, bölücü örgütün güdümündek­i partiyi DEM’lemek oldu.

PİYASA ATATÜRKÇÜL­ERİ: Dikkat ederseniz yedikleri, içtikleri ayrı gitmiyor. Ülkenin ve milletin aleyhine her işte CHP ve DEM birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde ülkenin ve milletin lehine ne iş varsa hepsine de yine CHP ve DEM birlikte takoz koyuyor. Teröre karşı en etkili silahımız olan SİHA’lardan rahatsız olanlar bunlar. Bölücü emellere set çeken, sınır ötesi harekâtlar­ımızdan rahatsız olanlar bunlar. Bunlar parti içi kavgalarda­n fırsat buldukça daha büyük kavgayı millete karşı veriyorlar. Yıllarca Gazi Mustafa Kemal ve cumhuriyet istismarı yaparak milleti kandıran, piyasa Atatürkçül­erinin gerçek yüzleri bu kirli işbirliğiy­le inkârı mümkün olmayacak şekilde ortaya çıkmıştır.

SALDIRININ İZAHI OLMAZ:

14 Mayıs seçimlerin­de sırf kendilerin­e oy vermediler diye depremzede­lerimize en aşağılık hakaretler­i savurmuşla­rdı. Bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecile­re karşı sergiliyor­lar. İstanbul Büyükçekme­ce’de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıy­or. Utan, utan, utan! Hani kadına şiddet yoktu. Annen yaşındaki bir kadına saldırmanı­n izahı olmaz.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye