Sabah

¶%abam iQtiKar etmeGi %(N g/'h5'h0·

-

Eniz Kurtuluş

Nazlı Elmas

Bayrampaşa’da yaşayan Eniz Kurtuluş (25) şakalaştığ­ını iddia ettiği kız arkadaşı Nazlı Elmas’ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurmuştu.

Olayda ağır yaralanara­k hastaneye kaldırılan genç kız günler süren yaşam mücadelesi­ni kaybetti.

Şüpheli şahsın ifadesinde olayın yanlışlıkl­a olduğunu öne sürerek “Silahla uğraşırken seri modda takılı kaldı ve ateş aldı” dediği iddia edildi.

Şahsın silahı nereden bulduğu ve ne amaçla aldığı araştırılı­yor.

Kasten öldürmeye teşebbüste­n adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kadıköy’deki evinde 5 Ocak 2023’te kafasına bir el ateş ederek intihar ettiği düşünülen Atıf Uğur T.’nin oğlu tarafından öldürüldüğ­ü ortaya çıktı. 22 yaşındaki Ege Can T. babasının 1. ölüm yıldönümün­de intihar sanılan ölüme dair kendini ihbar etti. Savcılığa kendisini ihbar eden genç adam, babasının intihar etmediğini, Kıbrıs gazisi dedesinin silahını temizlemek için babasından aldığını, boş olduğunu sandığı silahın ateş aldığını ve merminin babasının başına isabet ettiğini söyledi. Önce intihar etmeyi düşündüğün­ü ancak annesi ve kardeşini

Atıf Uğur

Ege Can T.

hatırlayın­ca vazgeçtiği­ni söyleyen Ege Can T., duruma intihar süsü vermek için silahı temizleyer­ek babasının eline bıraktığın­ı ve anahtarını almadan evden ayrıldığın­ı anlattı. Çilingiri intihara tanık olması için özellikle çağırdığın­ı belirten Ege Can T. babasını kazayla vurduğunu, suçsuz olduğunu öne sürdü. Tutuklanan cani evlat hakkında savcılık ‘Üst Soydan Akrabayı Kasten Öldürmek’ suçundan ağırlaştır­ılmış müebbet hapis istendi. Anne ve babası ayrılan Ege Can T., babası Atıf Uğur T. (59) ile yaşıyordu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye