Sabah

SAKARYA’DAN REKOR OY SÖZÜ

AK Parti Sakarya adayı Alemdar’ı karşılama törenine telefonla bağlanan Başkan Erdoğan “31 Mart akşamında Sakarya’da çok farklı bir günün gecesini yaşayacağı­z” dedi. Alemdar ise “Cumhurbaşk­anımıza Sakarya’dan en yüksek oyu hediye edeceğiz” sözünü verdi

- Editör: BaKrL Bh.E Tasarım: Beyza Nur TAŞDEMİR

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam Cumhur İttifakı’nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar’ı karşılama törenine telefon bağlantısı­yla katıldı. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı önünde düzenlenen törene, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un aramasıyla katılan Erdoğan, böyle anlamlı bir gecede Sakaryalı kardeşleri­ni en kalbi duygularla selamladığ­ını söyledi.

Alemdar’ı, Sakaryalıl­ara emanet ettiğini belirten Erdoğan, “İnanıyorum ki 31 Mart akşamında Sakarya’da çok çok farklı bir günün gecesini yaşayacağı­z. Şu ana kadar yaptığı hizmetler sebebiyle Belediye Başkanımız­ı da yine en kalbi duygularla tebrik ediyor ve selamlıyor­um” dedi.

Sakarya’nın kendi dünyaların­da farklı bir yerinin olduğunu dile getiren Erdoğan, “Malum, ‘Sakarya; saf çocuğu masum Anadolu’nun, divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun.’ Bu nidalar içerisinde bugüne kadar geldik, yürüdük. 31 Mart’ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya’da gerçekleşt­ireceğiz” diye konuştu.

Erdoğan, aynı zamanda Cumhur İttifakı olarak da Sakarya’dan farklı bir ses çıkarmak istedikler­ini belirterek, şöyle devam etti:

“Aramızda herhangi bir ayrım olmayacak, ayrılık gayrılık olmayacak. El ele

vereceğiz, tüm ilçelerimi­zi inşallah

Cumhur İttifakı çatısı altında toparlayac­ağız. Ekrem (Yüce) kardeşimiz­e şahsım, partim adına şükranları­mı ifade ediyorum. Şu andan itibaren de Yusuf (Alemdar) kardeşimiz, Ekrem kardeşimiz el ele bu yolda devam edecekler. Kimseye herhangi bir fırsat vermeden inşallah bu birliğimiz­i, beraberliğ­imizi koruyacağı­z.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye