Sabah

SADECE GALATASARA­Y DEĞIL TRABZONSPO­R IÇIN DE ÖNEMLI

-

eşi benzeri görülmemiş bir teknik adam kıyımı yaşanıyor. Şu ana kadar 20 hocanın işine son verildi. Ben her zaman istikrarda­n yanayım.

Volkan Demirel idaresinde en son Galatasara­y’ı 2-1 yenen Hatayspor, 2024 yılında henüz galibiyetl­e tanışamadı. Bu sezon 21 maçta 4 galibiyet-9 beraberlik-8 yenilgi alarak maç başına sadece 1 puan ortalaması tutturdu. Güney ekibi adım adım düşme hattına doğru ilerliyor.

Hatayspor Teknik

Direktörü Volkan Demirel

Trabzon’da haftanın en önemli maçlarında­n biri oynanacak. Karşılaşma­nın favorisi Galatasara­y… Trabzonspo­r’un eksiği çok. Ama ne olursa olsun bu bir prestij maçı. Fenerbahçe, Galatasara­y’dan önce oynayarak bu büyük kapışmanın sonucu nu bekleyecek. Samsunspor karşısında sarılacive­rtli takımın bir sürpriz yaşayacağı­nı düşünmüyor­um.

neden olacaktır. Ama iki takı

Ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili olarak hafta içinde bir yazı kaleme almıştım. Orada Galatasara­y ile Fenerbahçe kulüplerin­in depremzede­ler için sahaya çıkıp, kazanımlar­ını da bağışlamal­arı gerektiğin­i belirtmişt­im. Cümlenin devamında şunu da sormuştum, “Ara bistan’dan aldığınız 100 milyon TL’yi iade ettiniz mın kadro kalitesi arasında büyük fark var. İcardi’nin sahada olacağını düşünüyoru­m. Çünkü alternatif­i yok. Mertens, Torreira ve Kerem Demirbay üçlüsüyle orta sahası ağır bastığı için de ağır favorim.. Ayrıca Aslan, ligin en az gol yiyen takımı (11) durumunda. Trabzonspo­r’da Pepe, Onuachu ve Trezeguet, Afrika Kupası’nda. Denswil de sakat... Ayrıca Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakılmas­ı, takımı psikolo jik olarak nasıl etkileyece­k tah min edemiyorum. Abdullah Avcı sıkıntılı! Keyifli ama zor bir mücadele bizi bekliyor. Galatasara­y kaybederse ve berabere kalırsa yara ağır olur. Trabzonspo­r kaybederse sürpriz gelişmeler yaşanabili­r. Ben ‘kaza nan futbol olsun’ diyeceğim. mi?” Biraz araştırdım, soruşturdu­m, iki kulübün de herhangi bir para iadesinde bulunmadık­larını öğrendim. +erhalde önü müzdeki günlerde ödeme yi yapacaklar­dır.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye