Sabah

SUV gibi hafif ticari

TüRKIYE’DE HEDEF BüYüTTü

-

kez tanıtıldığ­ı 2014’ten bu yana

305 bin adet satılan Ford Tourneo Courier, tamamen yenilendi. Ford Otosan, tasarım, mühendisli­k ve üretim sorumluluğ­unu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier’i yepyeni yüzü ve teknolojik özellikler­i ile pazara sundu. Elektrikli E-Tourneo Courier modeliyle tamamlanac­ak seri için siparişler 2024 sonuna doğru açılacak. Elektrikli Tourneo Courier, 2025’de yollara çıkacak.

ÜRETIM ROMANYA’DA

Yeni Tourneo Courier’in üretimi, Ford’un Avrupa’daki çok satan Puma modelinin de üretildiği Ford Otosan’ın Romanya’daki Craiova fabrikasın­da devam ediyor.

Tasarımınd­an sürüş özellikler­ine, güvenlik donanımınd­an konfor özellikler­ine kadar yeni versiyon SUV modellere dahi rakip olmayı planlıyor. İlk versiyona kıyasla boyu yaklaşık 20 cm büyüyen yeni model, artık çok daha geniş iç mekân sunuyor.

a n otomotiv r T u u pazarına 2023’ün A h ilk çeyreğinde giren Chery, 40 bin 590 adetlik satışla en çok satış yapan ilk 10 marka arasında yer aldı. 2024’te hedef büyüten markanın Türkiye yapılanmas­ı ise devam ediyor. Çin’in en büyük otomotiv ihracatçıs­ı Chery, Türkiye’de satış ve servis ağını genişletiy­or.

7 YENI SERVIS

Chery Türkiye, İstanbul, Çorum, Mardin, Malatya, Van, Balıkesir ve Düzce illerinde açılışını gerçekleşt­irdiği 7 yeni hizmet noktasıyla beraber Türkiye’nin 30 ilindeki yetkili satış ve satış g]Jr <FHWrN sonrası hizmet ağını 47 adede yükseltti.

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Yeni yılla beraber 30 ilimizde bulunan 47 yetkili satıcımızl­a Türkiye’deki kullanıcıl­ara tüm hizmetleri­mizi sunmayı sürdürüyor­uz. Hedefimiz, yeni yılda da avantajlı olan 3 SUV modelimizl­e birlikte Chery’nin güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler sunduğunu gösterirke­n, yeni hizmet noktalarım­ızla birlikte satış ve satış sonrası hizmetleri­mizle müşteriler­imizi daha fazla memnun ederek yine daha fazla tercih edilen bir marka olmak” dedi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye