Sabah

CUMHUR İTTİFAKI HEDEFE KİLİTLENDİ

MHP ev sahipliği yaptı. AK Parti ve DSP’de de toplantıya katıldı. Cumhur İttifakı Bursa’da büyükşehir ve 17 ilçede seçimleri kazanmak için el birliğiyle hareket edecek

- Editör: BaKrL BhKE Tasarım: Beyza Nur TAŞDEMİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı’nın Elegans Düğün Salonu’nda düzenlediğ­i teşkilat buluşması, Cumhur İttifakı buluşmasın­a dönüştü. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ile üç partinin de il ve ilçe yöneticile­ri katıldı toplantını­n açılış konuşmasın­da MHP İl Başkanı Muhammet Tekin “Bu şehrin bir kimliği var. Bu kimliğe uygun, trafikten kentsel dönüşüme kadar bütün meseleleri­ni çözebilece­k yetkin bir kadrosu da var. Bu itibarla sahaya çıkacağız. 17 ilçe bir de büyükşehir 18 yapacağız. Milletimiz­le bir araya geleceğiz. En ücra köşeye kadar girip, derdimizi, meramımızı, ne yapmak istediğimi­zi izah etmekte kararlıyız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan da 14 ve 28 Mayıs seçimlerin­de Cumhur İttifakı olarak gösterilen gayretten dolayı tüm teşkilat mensupları­na teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2004 yılında İnegöl Belediye Başkanlığı ile başlayan sürecin, yeniden Büyükşehir Belediye Başkan

Alinur Aktaş

adaylığı ile devam ettiğini hatırlatar­ak, “Bu insana gurur veriyor. Unutmayın ki cumhur ittifakı skor ittifakı falan değil. Tabii ki 1395 belediyeyi de kazanmak istiyoruz. Böyle bir hayaliz var. Biz hepsini kazanmak, hepsinin cumhur ittifakı çatısı altındaki belediyele­r olsun istiyoruz. Lakin karşı tarafta bununla dertlenmey­en, beka problemi olan bu ülkeyle alakalı hain emelleri olanlar var” diye konuştu.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletveki­li İsmet Büyükatama­n da 31 Mart seçimlerin­in Türkiye’nin için son derece önemli olduğunu belirtti. MHP Bursa Milletveki­li Fevzi Zırhlıoğlu “Her zamankinde­n çok daha fazla görevler var üzerimizde” dedi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye