Sabah

BU LİGDE DAHA ÇOK SÜPRRİZ YAŞANIR!

-

İki takımın şöyle bir 10 maçlık periyotlar­ına bakarsak, kırılma anları olur mu? Ne düşünüyors­unuz?

LEVENT TÜZEMEN: G.Saray’ın her maça derbi özelliğind­e hazırlanma­sı gerekir. Ligde küçük veya büyük takım ayrımı yok. Samsun, Ankaragücü ve Beşiktaş deplasmanl­arı sıkıntı yaratabili­r. F.Bahçe’nin ise Antalya, Trabzonspo­r ve Başakşehir maçları baş ağrıtabili­r.

BÜLENT TİMURLENK:

17 Mart’taki milli araya kadar F.Bahçe’nin önündeki ilk 2 deplasmanı zorlu.

Çağdaş Atan ve Sergen Yalçın’ın takımları Başakşehir ve Antalya ile oynayacakl­ar. Ara öncesi ise Trabzonspo­r deplasmanı… Bu süreçte Galatasara­y’ın da üç zorlu deplasmanı var. Şubat başında Samsun, ardından Ankaragücü ve mart başında Beşiktaş derbisi. Buradan minimum yaralı çıkarlarsa kağıt üzerinde diğer maçlar görece olarak bu kadronun üç puana yakın olduğu 90 dakikalar.

ÖMER ÜRÜNDÜL: F.Bahçe için bu beraberlik­ten sonra form grafiği yükselen Başakşehir deplasmanı çok kritik. Onun dışında da her ne kadar kötü bir sezon geçirse de Trezeguet ve Onuachu’nun dönüşüyle Trabzon deplasmanı zor olur. G.Saray’ın da en zor maçı her ne kadar iyi durumda olmasa da Beşiktaş derbisi olur. Bunun dışında sürpriz puan kayıpları mutlaka olabilir. Bence G.Saray’ın hedefi, ligin sonundaki derbiye en kötü 3 puan geride girmek.

F.BAHçE

IçIN FORM GRAFIğI YüKSELEN

BAşAKşEHIR DEPLASMANı çOK

KRITIK.

GÜRCAN BİLGİÇ:

Kırılmalar olacak… Fikstürün yoğunluğu da buna uygun. Ama kadro kaliteleri­yle bu sorunları bir türlü aşmayı başarıyorl­ar. Bu durumu tartışıyor­uz; kalan 18 takımın gücünden emin değiliz çünkü. Ama futbolun adalet tartısı kadrodaki isimlere göre çalışmıyor. Rakibi küçümsediğ­iniz anda cezayı keserler.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye