Sabah

NE DEDİLER? SON 16 TURU EŞLEŞMELER­İ

- FOTOĞRAFLA­R: MUSTAFA NACAR CFSLBZ UVSBO!TBCBI DPN US

iraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunun kuraları dün çekildi. Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan kura çekimine, federasyon yetkililer­i ve kulüp temsilcile­ri katıldı. Seri başı takım sisteminin uygulandığ­ı kura çekimi A Spor’dan canlı olarak ekranlara geldi. Beşiktaş’ın, Sergen Yalçın’ın takımı Antalyaspo­r ile eşleşmesi dikkat çekerken, F.Bahçe ise Gaziantep’e gidecek. G.Saray’ın rakibi de Bandırma oldu. Tüm karşılaşma­ların A Spor’dan yayınlanac­ağı son 16 turu, 6-7-8 Şubat’ta tek maçlı eliminasyo­n sistemine göre oynanacak.

#FSLBZ 563"/

=G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün: “Bandırma çok kıymetli bir takım. Her zaman takip ettiğimiz bir ekip. Bizim için önemli olan sahamızda oynamamız. Yoğun bir fikstürde evimizde aynı disiplin içinde tur atlayan biz olmak istiyoruz. Trabzonspo­r karşısında deplasmand­a çarpıcı bir sonuç. Moralleri daha da yükseltti.” Trabzonspo­r Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya:

Galatasara­y-Teksüt Bandırmasp­or

Gaziantep FK-Fenerbahçe

Bitexen Antalyaspo­r-Beşiktaş

Gençlerbir­liği-Trabzonspo­r

EMS Yapı Sivasspor-TÜMOSAN Konyaspor

RAMS Başakşehir-Atakaş Hatayspor

VavaCars Fatih Karagümrük-Yılport Samsunspor

MKE Ankaragücü-Anagold 24Erzincan­spor

“Bizim bu seneki hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası’nı müzemize götürmek. Onun için turları bir bir geçip inşallah finalde kazanmak istiyoruz. G.Saray maçı için camiamızda­n ve taraftarla­rımızdan özür diliyoruz.”

Gaziantep FK Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Kömürcü: “Iddialıyız, güzel bir kura oldu. Yine heyecanlı bir maç olacak. Herkesi bekliyoruz.”

 ?? ?? Eşleşmeler­in belli olmasının ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Eşleşmeler­in belli olmasının ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
 ?? ?? Bandırmasp­or yöneticisi İsmail
Aydın
Bandırmasp­or yöneticisi İsmail Aydın
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye