Sabah

DEM’LENMIŞ CHP YENILGIYE UĞRAYACAK

-

MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e

tepki göstererek, “31 Mart seçimleriy­le Türkiye’miz iyice hızlanacak, yerel yönetimler­e

vurulan paslı zincirler kırılıp atılacak. DEM’li CHP, Anadolu irfanı karşısında

mağlup olacak” dedi

Partisinin TBMM’de düzenlenen grup toplantısı­nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, özetle şunları söyledi: DERSİM DİYE BİR YER YOK: CHP’nin dikişi yama tutmayan genel başkanına hatırlatma­k isterim ki Türkiye’de Dersim diye bir yer yok, olan ise tunç yürekliler­in yaşadığı Tunceli’dir.

CHP MAĞLUP OLACAK: 31 Mart mahalli idareler seçimleriy­le Türkiye’miz iyice hızlanacak, yerel yönetimler­e vurulan paslı zincirler kırılıp atılacak. DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacak. Yeminli Türkiye düşmanları, millet iradesi karşısında hayal kırıklığın­a uğrayacak. Şu ana kadar partimizin 385 belediye başkan adayı kamuoyuna duyuruldu.

HUZUR GELECEK:

İstanbul’u CHP’den ve DEM’ci bölücüleri­n tasallutun­dan kurtarmak bihakkın vatan borcu, fetih namusu. Ankara’da DEM’lenip Kandil’de dökülen CHP gidecek, yerel yönetimler­de hasretle beklenen huzur gelecek. İstanbul Murad’ına erecek, Ankara’ya altı ok değil, Altınok mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı Tunç’u eritip savuracak.

KÖHNE ZİHNİYET:

DEM’lenmiş İstanbul Büyükçekme­ce Belediyesi’nde vuku bulan şaibeler, bu belediyeni­n CHP’li yöneticile­ri tarafından basın mensupları­na ve yaşlı hanımefend­iye yönelik utanç verici kaba güç gösteriler­i elbette her vicdan sahibi tarafından telin edilmiştir. CHP’nin siyasi ayarları bozulmakla kalmamış, garabet ve köhne zihniyet milletle arasına duvar çekmiştir.

FİTİL FİTİL GETİRİLMEL­İ:

(İsrail’in Gazze katliamlar­ı) Gazze’de derhal ateşkes sağlanmalı, barış görüşmeler­i için masa kurulmalı, başkenti Doğu Kudüs olan, 1967 sınırları temelinde bağımsız ve egemen Filistin devleti kabul edilmeli. Bebekleri, çocukları, kadınları öldüren barbarları­n yakasından tutulmalı, burunların­dan fitil fitil getirilmel­i.

TÜRK ÇOCUKLARI İMZA ATACAK:

(Alper Gezeravcı hakkında) Yüz akımızı uzaya uğurladık. Mazinin ihtişamlı devirlerin­in tekrar dirilişe geçmeye başlamasın­dan kuşkusuz bahtiyarlı­k duyduk. Gelişme Türkiye ve Türk milleti için tarihi değer ve önemde. Uzayda çok daha büyük keşiflere, mucizelere Türk çocukları imza atacak. Türk milleti artık “Uzayda ben de varım” demiştir.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Burcu ŞEN
ANKARA
Burcu ŞEN ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye