Sabah

KATLIAMIN DETAYLARI KAN DONDURDU

İzmir’de, Doç. Dr. Yusuf Yılmaz’ın (38) boşanma aşamasında­ki akademisye­n eşi Derya Uzelli Yılmaz’ı ağır yaraladığı, 4 yaşındaki kızı Linda ile kayınvalid­esi Dilek Uzelli’yi öldürdüğü katliamla ilgili detaylar tüyler ürpertti

-

İzmir’de, Ege Üniversite­si öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz’ın (38), Katip Çelebi Üniversite­si öğretim üyesi olan boşanma aşamasında­ki eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz’ı (38) ağır yaraladığı, 4 yaşındaki kızı Linda ile kayınvalid­esi Dilek Uzelli’yi (61) öldürdüğü katliamla ilgili detaylara SABAH ulaştı. Derya Uzelli’nin olay günü kızı Linda’yı kreşe götürmeye hazırlandı­ğı, annesinin de gözlükçüye gitmek için kızı ile birlikte dışarı çıktığı, babasının ise evde kaldığı için katliamdan kurtulduğu ortaya çıktı. Ayrıca Yusuf Yılmaz’ın, eşi dışarı çıkınca önce uzun ocak çakmağıyla saçlarını yaktığı, sonra da tabancayla ateş ettiği belirlendi. Yusuf Yılmaz’ın 2 ay öne kayınvalid­esini darp eden Yılmaz’ın, 1 ay önce de “Sana öyle bir acı yaşatacağı­m ki ömür boyu unutamayac­aksın” diyerek kayınpeder­ini darp ettiği öğrenildi.

DEHŞETİ YAŞADI

Derya Uzelli Yılmaz’ın şikâyeti üzerine hakkında 4 kez uzaklaştır­ma kararı alınan Yusuf Yılmaz’a elektronik kelepçe takılması için de başvuruda bulunduğu ancak kabul edilmediği belirlendi. Başına bir iş gelmesinde­n korkan Derya Uzelli’nin görev yaptığı Katip Çelebi Üniversite­si Rektörlüğü’ne başvurduğu, bunun üzerine Yusuf Yılmaz’ın fotoğrafla­rının kampüste görev yapan güvenlik görevliler­ine dağıtıldığ­ı ve içeri alınmaması yönünde uyarıldıkl­arı ifade edildi. Dilek Uzelli Yılmaz’ın yakın arkadaşlar­ına büyük korku yaşadığını ve ‘İnşallah 3. sayfa haberi olmam’ dediği öğrenildi. 2015’te severek evlenen Yılmaz çiftinin,

7-8 aylık bir sevgili döneminden sonra hayatların­ı birleştird­iği, Derya Uzelli’nin daha önce hemşirelik yaptığı, sonrasında ise öğretim görevlisi olduğu bildirildi.

 ?? ?? Linda Yılmaz
Derya Uzelli Yılmaz
Boşanma yı hazmede meyen Yusuf Yıl maz, biri kendi evladı olmak üzere bir aile yi yok etti. Geride kat liamdan kıl payı kurtu lan kayınpeder­i kaldı.
Linda Yılmaz Derya Uzelli Yılmaz Boşanma yı hazmede meyen Yusuf Yıl maz, biri kendi evladı olmak üzere bir aile yi yok etti. Geride kat liamdan kıl payı kurtu lan kayınpeder­i kaldı.
 ?? ??
 ?? SABAH ?? Ceyhan TORLAK
SABAH Ceyhan TORLAK
 ?? ?? Yusuf Yılmaz
Yusuf Yılmaz
 ?? ?? Dilek Uzelli
Dilek Uzelli

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye