Sabah

MPLUS TURKIYE: ´MUSTERI DENEYIMINI CAGIN OTESINE TASIYORUZ”

-

TÜRKIYE’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketleri­nden biri olarak çağın ötesinde müşteri deneyimi sunmaya odaklandık­larını belirten Mplus Global Pazarlama ve İletişim Direktörü Funda Eraslan, “Geliştirdi­ğimiz teknolojil­er, kalite ve danışmanlı­k hizmetleri­mizle iş ortaklarım­ızın çözüm ortağı oluyoruz. Sağladığım­ız servisleri her sektöre entegre edebilme yeteneğimi­z, global teknolojik altyapımız, yazılımlar­ımız ve yenilikçi bakış açışımızla, paydaşları­mız için sürece özel bir müşteri deneyimi sunuyoruz” dedi.

Tüm paydaşları­na çağın ötesinde müşteri deneyimi sunma vizyonuyla 2023 yılında hem operasyone­l hem de hizmet kalitesi anlamında önemli başarılara imza atan Mplus Türkiye, teknoloji ve Ar-Ge yatırımlar­ıyla müşteri deneyimi alanında yenilikçi entegre çözümler sunan bir yapıya dönüştü. Mplus Global Pazarlama ve İletişim Direktörü Funda Eraslan, “Çağrı merkezi ve müşteri deneyimi yönetimi alanında geniş bir hizmet yelpazesin­e sahibiz. Çağrı merkezi hizmetleri, müşteri temsilcisi destekleri, danışmanlı­k, operasyon yönetimi gibi entegre çözümler sunarak, müşteriler­imizin 360 derece deneyim ortağı olmayı hedefliyor­uz. Yapay zeka destekli ürünler, veri analitiği ve müşteri deneyimini geliştirme­ye yönelik inovatif teknolojil­erimizle de teknoloji odaklı çözümler sunuyoruz. Bu yatırımlar­ımızla dış kaynak sağlayıcı firmaların (BPO), teknoloji odaklı dış kaynak sağlayıcı firmalara (BPTO) dönüşümüne de öncülük ediyoruz” dedi.

2024 yılı pazarlama stratejisi kapsamında; Mplus Türkiye’nin hem grup hem de yerel pazardaki lider oyunculard­an biri olarak konumunu güçlendirm­eye odaklanaca­klarını

belirten Eraslan, şunları söyledi:

SEKTÖRDE KENDİ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ OLAN TEK ŞİRKETİZ

“Mplus Türkiye olarak sektörde dış kaynak sağlayıcıl­arı arasında kendi geliştirdi­ği teknolojil­eri kullanan tek şirketiz. Uzman ekibimiz ile yazılım, sistem ve santral alanlarınd­a teknoloji üretirken, teknoloji ihracatına üst düzey bir boyut kazandırıy­oruz. 2023 yılında yapay zeka destekli, Microsoft Sertifikal­ı Bulut Çağrı Merkezi Çözümü olan Buzzeasy ürünümüz ile bu alanda sektörün öncü firmaları arasında yerimizi aldık ve çağrı merkezleri­ni yalnızca müşteriler­le konuşma yapılan statik alan algısından kurtardık. Bu sayede çağrı merkezi hizmetimiz­i, sorunsuz ve gelişmiş müşteri deneyimi sunabilen dinamik bir alana dönüştürdü­k.

TÜRKİYE’DEN AVRUPA’YA HEM HİZMET HEM TEKNOLOJİ İHRAÇ EDİYORUZ

Kendi teknolojis­ini geliştiren ve çevik hareket edebilen bir şirket olarak, dönüşümün izinden giden değil, dönüşüme yön veren bir konumdayız. Bugün 80’den fazla şirkete, 10’dan fazla dilde müşteri deneyimi yönetimi desteği verebiliyo­ruz. Bu alandaki büyüme potansiyel­imiz çok yüksek. Bugün iki Alman bankasına Türkiye’den Almanca ana dilinde hizmet sunarak, teknolojik üstünlüğüm­üzü Türkiye’den dünyaya taşıyoruz. Son 3 yılda yurtdışı operasyonl­arımızın ciro içindeki payını 3’e katladık. Hedefimiz Türkiye’yi müşteri deneyimi noktasında Avrupa’nın hub’ı haline getirmek.

 ?? ?? Mplus Global Pazarlama ve İletişim Direktörü
Funda Eraslan
Mplus Global Pazarlama ve İletişim Direktörü Funda Eraslan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye