Sabah

SOMUT VAATLERLE UMUT DOLDUK

- SA%A+

CUMHUR İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un açıkladığı seçim vaatleri İstanbullu­ları heyecanlan­dırdı. SABAH, sokağın nabzını tuttu.

Osman Yıldız: Kurum’u izledim. Silivri’ye metrobüs götüreceği­ni söylüyor. İhtiyaç sahibi emeklilere 2 bin 500 lira vaadi var. Ben çok beğendim. Genç ve enerjik bir başkan adayının İstanbul’a çok şey katacağını düşünüyoru­m.

Hanifi Penes: Ulaşım, konut, sosyal hizmetler ve maddi destek sözü bizi umutlandır­dı. Tüm bunları da yapacağına inanıyoruz. Ulaşımda 2019 öncesinde hiç bu kadar arıza ve felaket yaşamadık. Biz halk olarak hizmet istiyoruz, boş vaatler değil.

Mehmet Sabri Ataker:

Murat Kurum’un açıklamala­rı bizi umutlandır­dı. 5 yıldır CHP’li İmamoğlu’nun elle tutulur ve zihinlerde kalacak bir icraatını görmedim. Rahmetli Kadir Topbaş zamanında mesela her taraf temizlenir ve yürüyen merdivenle­r tıkır tıkır çalışırdı. Her zaman bakımları yapılırdı. Hiç arıza yapmazdı. Merdivenle­r şimdi hep arızalanıy­or. Her gün belediye otobüsleri ya arıza yapıyor, ya yanıyor ya da yolda kalıyor. İmamoğlu, AK Parti zamanında başlatılan projeleri de kendileri yapmış gibi gösteriyor.

Muhammed Sabuncu:

Metrobüs ve otobüs sayısının artırılma sözü çok önemli. Biz artık elle tutulur projelerle rahat etmek istiyoruz. Yarın için kaygılanma­k istemiyoru­z.

Gencal Çanak:

Kurum’un söyledikle­rini yapacağına güveniyoru­z. Otobüsleri­n yanmaması için somut çalışma yapılması önemli.

Yaşar Deniz: Kentsel dönüşüm planları bize güven verdi.

Cemalettti­n Topal: Murat Kurum çok güzel, insana dokunan vaatlerde bulundu.

Mustafa KAYA - Barış SAVAŞ - Mustafa BAKIRHAN /

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye