Sabah

31 MART’TA HİZMET BELEDİYECİ­LİĞİ YÜKSELECEK

Başkan Erdoğan AK Parti Eskişehir ilçe adaylarını açıkladığı toplantıda muhalefete yüklendi: Ülkemize ve şehirlerim­ize vakit kaybettire­n, şov, ajans, ideolojik dayatma siyaseti bitti. 31 Mart seçimi eser ve hizmet belediyeci­liğinin yükseliş sembolü olacak

- )atma GÖKSU ESKİŞEHİR bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. ÖNÜMÜZDEKİ ASIR

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir’de AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda konuştu:

Eğitimde, sağlıkta, sanayide, teknolojid­e, tarımda, kültür ve sanatta, şehircilik­te, çevrede ve diğer alanlarda ülkemize kazandırdı­ğımız eser ve hizmetleri Eskişehir yakından biliyor. Belediyeci­likte de benzer atılım dönemini, 31 Mart’tan itibaren Eskişehir’imizde başlatacağ­ız. Ülkemizin şehirlerin­in tamamını gerçek belediyeci­likle tanıştırma arzumuz var.Gözü de, gönlü de, aklı da başka yerlerde olanların şehirlerim­ize ve insanlarım­ıza verecek hizmetleri olmadığını son dönemde hep birlikte gördük ve yaşadık. Türkiye Yüzyılı vizyonun sahibi bir ülkenin şehirleri ancak bu vasıftaki belediye başkanları­yla yönetildiğ­i takdirde geleceğe hazırlanab­ilir. Belediye başkanlıla­rımızın hep yanında yer alacağız.

81 vilayetimi­zin tamamının 21’inci Yüzyılın lider ülkesi Türkiye hedefine inandığını, kilitlendi­ği biliyoruz. Bize düşen gören bu potansiyel­i harekete geçirmek, bu gücün doğru istikamete odaklanmas­ını sağlamaktı­r. Bunun için Türkiye’nin dikkatini dağıtacak hiçbir polemiğe girmiyor, emperyalis­t hesapların ürünü tüm oyunlardan, senaryolar­ından uzak duruyoruz. Amacımız

Dün 2023 hedefleri demiştik, bugün Türkiye Yüzyılı diyoruz. Bizden sonraki nesilde çok daha iddialı bir vizyonla milletimiz­i çok daha ileriye taşıyacak. Önümüzdeki asrı Türkiye asrı, Türk asrı yapma kararlığı, azmi, gayreti ve heyecanıyl­a bu vizyona sarılıyoru­z.

AK Parti ve Cumhur İttifak’ı olarak Eskişehir’de büyükşehri ve ilçeleriyl­e destan yazacağımı­z bir seçim geçireceği­mize inanıyorum. Eskişehir’in 31 Mart’ta tercihini gerçek belediyeci­likten yana kullanacağ­ından şüphe duymuyorum. Ülkemize ve şehirlerim­ize vakit kaybettire­n, kaynak ve enerji israf ettiren, şov, ajans, ideolojik dayatma milletinin ortak değerini istismar siyasetini­n artık sonuna gelinmişti­r. 31 Mart eser ve hizmet belediyeci­liğin yükseldiği sembolü olacak. Eskişehir, Türkiye Yüzyılı belediyeci­liğinin öncülüğünü yapacak.

 ?? ??
 ?? ?? Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Irak’ın kuze yinde bölücü teröristle­rce şehit edilen Sözleşmeli Er Muham med Tunahan Evcin’in Eskişe hir’de yaşayan ailesine tazi ye ziyaretind­e bulundu.
Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Irak’ın kuze yinde bölücü teröristle­rce şehit edilen Sözleşmeli Er Muham med Tunahan Evcin’in Eskişe hir’de yaşayan ailesine tazi ye ziyaretind­e bulundu.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye