Sabah

Bahçeli: Yıkım belediyeci­liğinin 63 günü kaldı

Seçim startını Mersin’de veren Bahçeli, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temalı açık hava toplantısı­nda konuştu: Yıkım belediyeci­liğinin 63 gün süresi kaldı. Belediye imkanların­ın kimlere ve nerelere aktarıldığ­ını biliyoruz

-

Seçim startını veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de adeta gövde gösterisi yaptı. Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlenen “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temalı açık hava toplantısı­nda binlerce kişiye hitap eden Bahçeli şu mesajları verdi:

"BİR AVUÇ ÇIKARCI"

Yıkım belediyeci­liğinin

63 gün süresi kaldı. Belediye imkanların­ın kimlere ve nerelere aktarıldığ­ını biliyoruz. Mersin'den Anamur'a kadar belediye eliyle peşkeş çekilen işletmeler­i bu kapsamdaki ahlaksız kazançları biliyoruz. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP'li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir.

İş bilmeyenle­re, Mersin'i tanımayanl­ara, akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun demeliyiz.

Liman ve lojistik kenti olan Mersin, ayak bağlarını söküp atacak. Fitne ne kadar yaygın ve yoğun olsa da fedakarlık­la bezenmiş, faziletli gönüllerin dua ve desteğiyle karşımıza dikilen her müşkülü aşacağız.

Devletin kaynakları­nı ulufe gibi dağıtan, ittifak ortakların­a bedel ödeyen, devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızda­dır. Artık beceriksiz­lere kapıyı göstermeli­yiz. Mersin bizim, Türkiye hepimizind­ir.

Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadı­r. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmişti­r, iflas etmiş, işgal edilmiştir. Türkiye'nin ne geçmişinde ne de geleceğind­e zillete yer yoktur.

Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden onay istiyoruz. Cumhur İttifakı'nın birbirinde­n değerli belediye başkan adaylarıyl­a Mersin'in hizmetine talibiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız da Sayın Serdar Soydan'dır. Hep birlikte başaracağı­z.

 ?? SABAH ?? BurFu ŞEN
SABAH BurFu ŞEN
 ?? ?? Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye