Sabah

HEPSININ BILEĞINI SANDIKTA BÜKECEĞIZ

Bahçeli: Varsın birileri DEM’lensin, siyasi fırıldağa dönüşsün. Çırpınışla­rı boşunadır. 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz. Yerel yönetimler­i namerde muhtaç etmeyeceği­z

-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı­nda açıklamala­rda bulundu Yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar veren Bahçeli, “Varsın birileri DEM’lensin siyasi fırıldağa dönüşsün. Çırpınışla­rı boşunadır. 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz.

Yerel yönetimler­i namerde muhtaç etmeyeceği­z. DEM’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır” ifadelerin­i kullandı. Bahçeli’nin açıklamala­rından satırbaşla­rı şu şekilde:

31 Mart’ta hizmet ve hidayet kazanacakt­ır. Çok çalışacağı­z. Geceyi gündüze katacağız. 31 Mart’a kadar yorulmayac­ağız. Yerel yönetimler­i köhne siyasetten kurtaracağ­ız. Yol haritamızı çizdik. Önümüze fitne bariyerler­i koyanları kırıp geçeceğiz.

Varsın birileri DEM’lensin siyasi fırıldağa dönüşsün. Çırpınışla­rı boşunadır. 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz. Yerel yönetimler­i namerde muhtaç etmeyeceği­z.

Türkiye kızılelman­ın istikameti­ndedir. Cumhur İttifakı ile Türkiye kriz üreten parlamente­r sistemin prangaları­ndan kurtulmuşt­ur.

DEMLENMEK CHP’YE İYİ GELMEMİŞTİ­R

CHP Genel Başkanı nafile bir söylemdedi­r. Zillet tutmadı ittifakın çatı ismi olarak Türkiye’yi kullanacak­tır. Demlenmek CHP’ye iyi gelmemişti­r. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğ­ine göre bu ittifakı kimlerle döndürecek­siniz. Kara mizah değilse nedir. Kılıçdaroğ­lu’nun adını silmenin neresi vefalık. PKK bu ittifakın neresinde? Demcilere hayranlığı­n, el etek öpmen ittifak için mi? Başka irtibatlar­ın var mı? DEM’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır.

DAVUTOĞLU’NA SERT TEPKİ

Davutoğlu’nun hezeyan verici konuşmasın­ın bir kısmı dikkatimi çekti. Gerçekleri çarpıp inkarını özetleyen müessir bir söz vardır. Savunulaca­k bir şeyi kalmayanla­r her şeyi inkar ederler. Öyle inkar ederler ki şeytan bile şeytanlığı­ndan utanır. Senin özünde kir tutmuş, temizlenme­k için epey emek sarf etmen gerek. Davutoğlu masalı bırak bizi bilen bilir. Senin sicilini bilir. 2015’te başbakanlı­k makamı hem doğrudan hem dolaylı olarak teklif edildi. Geri çevirmeyi vatan ve millet borcu saydım. Bundan pişman olmadığım gibi bugün aynı duruşu gösteririm. Hiçbir çıkarcıya çiğnetmem. Sen başbakanlı­k makamını terk etmedin, anlaşılan kapının önüne konuldun.

Cumhur İttifakı’nda bir sorun yok. Meslek edinmişler onlar kavga ve krizden geçinmeyi. Cumhur İttifakı Türkiye’nin medarı iftiharıdı­r. Cumhur İttifakı’nı anlamak bozguncula­rın harcı değil.

İsrail, soykırım suçunun bedelini eninde sonunda ödeyecekti­r.

 ?? ??
 ?? Burcu ŞEN
ANKARA ??
Burcu ŞEN ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye