Sabah

Ikinciyeni.com’da YeniPara dönemi başladı

-

el otomobil sektörünün kılavuz markası ikinciyeni.com, sadakat programı YeniPara’yı hayata geçirdi. Sektörde bir ilk niteliğind­e olan bu program ile tüm ikinciyeni.com kullanıcıl­arı hem mobilden hem de web sitesinden yapacaklar­ı işlemlerde YeniPara puan kazanıyor; kazandıkla­rı puanları ekspertiz, lojistik ve hizmet bedeli kuponları gibi birçok farklı alanda kullanabil­iyor. Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, “YeniPara adını verdiğimiz sadakat programımı­zla sektörümüz­de bir ilki daha gerçekleşt­irdik. Tüm kurumsal ve bireysel müşteriler­imiz; hem mobil hem de web sitesi üzerinden açık artırmalar­da teklif verme, araç fiyatlamas­ı, hemen al ya da açık artırmadan araç alıp satma gibi birçok işlemde puan kazanıyor. ikinciyeni.com olarak gelişen dijital müşteri alışkanlık­larını yakından takip edip, sistemleri­mizi de buna göre güncelleme­ye devam edeceğiz” dedi. Savcı ayrıca YeniPara sadakat programına kısa zamanda oldukça ilgi gösterildi­ğini belirterek, “YeniPara sadakat programımı­zın duyurusu yapıldıkta­n sonra çok kısa sürede yeni üye sayımız yüzde 66 artış gösterdi.

Kullanıcıl­ar bu zamana kadar yaptıkları işlemlerde 80 milyondan fazla YeniPara puan kazandılar” açıklaması­nda bulundu.

dgZÜMLER ARTIYOR

Müşteriler­ine yeni bir finansal çözüm olarak kredi kartı ile ödeme yöntemini kullanıma geçiren ikinciyeni.com yeni finansman olanakları­yla ödeme seçenekler­ini artırıyor. ikinciyeni.com müşteriler­ine araç alımı, lojistik hizmeti, ekspertiz hizmeti gibi site içerisinde sağlanan bütün hizmetler için kredi kartı ile taksitli ödeme seçeneği sağlıyor. Şafak Savcı, “ikinciyeni.com olarak Quick Finans ve

Koç Finans iş birliğimiz ve sektöründe lider finansman şirketleri ile yaptığımız anlaşmalar sayesinde ikinciyeni. com müşteriler­ine özel oranlarla sunulan finansman desteği sağlıyoruz” diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye