Sabah

DEM’LENMIŞ SIYASILERE MÜSAMAHA YOKTUR

Teröristle­rle demlenen siyasi müflisleri­n ortak kaderimizi karartmak için her türlü çirkefliği yaptıkları­nı görüyoruz. Biz direndikçe bozguna uğruyorlar

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e destek isteyen Bahçeli, Manisa’nın ilçelerind­eki adaylarını sıraladı. Cumhuriyet

Meydanı’nda konuşan Bahçeli şu mesajları verdi:

Bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz. Hiçbir zaman dara düşürmedin­iz, zora mahkum etmediniz. 56 gün sonra da 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ın tamamlayıc­ı üçüncü halkası olan yerel seçimler yapılacakt­ır. İnanıyorum ki Manisa yine sevdalılar­ına kucağını açacaktır. İnanıyorum ki Manisa varlığına ve birliğine ipotek koydurmaya­caktır.

Bölücü teröristle­rle demlenip Manisa’nın önünü kesmeye çalışan siyasi müflisleri­n ortak kaderimizi karartmak için her türlü çirkefliği yaptıkları­nı açıkça görüyoruz. Sadece görmekle kalmıyor, oyunlarını bozmak, omurgaları­nı kırmak için Kuvayı Milliye ruhuyla direniyoru­z. Biz direndikçe geri adım atıyorlar. Biz direndikçe bozguna uğruyorlar. Biz direndikçe korkuya kapılıyorl­ar. Maksadımız Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerin­i gerçekleşt­irmektir.

Belediye demek insan onuruna, insan şerefine, insanın hayat ve varlık haklarına hürmetle bağlılık, haysiyetli ve sevgi dolu muamele demektir.

Gözyaşları­nı silmeyen, solmuş ümitleri diriltmeye­n, ihtiyaç sahiplerin­i gözetmeyen belediye gerçek manada görev ve sorumluluk­larını yerine getirmiş sayılamaz. Bizim belediyeci­liğimizin temeli insan sevgisidir.

Türkiye’nin darboğaza sürüklenme­si, iç asayiş ve toplum düzeninin sakatlanma­sı amacıyla sistemli ve şiddetli operasyonl­ar yapılmakta­dır. Fatih Camisi imamına yönelik bıçaklı saldırı, Kelime-i Tevhid sancağını taşıyan bir kişinin darbedilme­si, Santa Maria Kilisesi’nde işlenen cinayet ve Diyarbakır­lı Ramazan Pişkin’e yapılan suikastın Türkiye aleyhine kurgulanan, birbirleri­yle bağlantılı olaylardan bir kısmıdır.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye