Sabah

ATSU ADIYLA YAŞAYACAK

-

&Depremde hayatını kaybeden Hatayspor’un Ganalı oyuncusunu­n ailesi, yaşadıklar­ı zor günleri anlattı. Mart ayında “Christian Atsu Anma Vakfı’nın” kurulacağı duyuruldu hristian Atsu, dedim ama sonra Christian’ın Hatayspor’un, yukarıdan onu izlediğini açıklamak Kasımpaşa ile oynadığı zorunda kaldım. Yas maçın gecesine, ülkesine dönmek tutmanın beş aşaması olduğunu için biletini almıştı. Ama biliyorum ama şu an hangi 1-0 kazanılan maçta 90+7’de aşamada olduğumu bilmiyorum. attığı frikik golü kararını Hayır işlerini devam değiştirme­sine sebep oldu. Ve ettirmek için mart ayında Christian merkez üssü Kahramanma­raş Atsu Anma Vakfı’nı olan asrın felaketine, onlarca kuracağız.” kişiye mezar olan Hatay Rönesans Rezidans’ta yakalandı. 31 yaşında hayata veda eden Atsu’nun ailesi felaketin yıl dönümünde The Athletic’e yaşadıklar­ını anlattı:

Eşi Claire Rupio: Bazen Christian’a WhatsApp’tan mesaj atıyorum, içimi dökmek için. Kızım bir resim çizdi ve ‘Bunu babama göndermeyi unutma’ dedi. Önce ‘Tamam’

KARDEŞİ CKULVWLDQD Facebook’ta onun gol attığı nı görmüştüm, niyetim eve gidip onu aramaktı ama ne zaman uyuyakaldı­m bilmiyorum. Kanatlarım olsaydı doğ ruca oraya uçardım. Oraya vardığımda yıkılmıştı­m. O binada kimsenin hayatta kalamayaca­ğını düşündüm. Bir ceset torbasının geldiğini gördüğümde yüreğim parçalanır­dı. Akşamları ateşin etrafında bir aile gibiydik. Yaşadıklar­ımı düşmanımın bile yaşamasını istemem. Uçaktayken, arkada sevdiğiniz birinin cenazesini­n olduğunu bilmek çok zordu. Onunla yan yana oturmaya alışmıştım ama şimdi o uzaklarda bir yerdeydi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye