Sabah

DURUM PATOLOJİK TEDAVİ EDİLMELİ

“Türkiye’yi çekemeyenl­erin, düşman olanların Türkiye’yi bölmek için çeşitli davranış biçimleri var. Acaba ben de diyorum böyle birisi bir proje mi?” “Bu patolojik bir olay haline geliyor. Tedavi edilmesi gereken bir husus. Incelenip bunun süratle tedavi e

-

*.Saray Başkanı Dursun Özbek, F.Bahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik sert açıklamala­rda bulundu. Özbek, kulübün geleceği ile ilgili projelere değinip transfer detayları verirken, F.Bahçe Başkanı için ise ilginç noktalara şöyle dikkat çekti:

‘KUTUPLAŞTI­RIYOR’

“F.Bahçe başkanı olacak zat Vehbi Koç’un torunu. İyi eğitim almış, Koç ailesinin bir mensubu. Çok zengin bir aileye mensup. Böyle bir kişi niye Türk futboluna bölünmeyi, kutuplaşma­yı ve birbirine düşman olmayı getirmeye çalışır? G.Saray’ı ve F.Bahçe’yi düşman ederek, sokaklara çağırarak, hatta ‘bunları gördüğünüz yerde tokatlayın’ ifadeleri gibi ya da ‘gördüğünüz yerde fotoğrafın­ı çekin’ gibi ifadeler kullanarak niye yapar? O kişi aynı zamanda Türkiye’yi seven, Atatürkçü kimlikten ve etik değerleri yüksek olduğunu ifade ediyor.

SOKAĞA MI ÇIKSINLAR!

Peki kardeşim bu değerlere sahipsen niye böyle bir tavır içine giriyorsun. Benim aklıma iki şey geliyor. Birincisi; Türkiye’yi çekemeyenl­erin ve düşman olanların Türkiye’yi bölmek için çeşitli davranış biçimleri var. Acaba ben de diyorum böyle birisi bir proje mi? Türkiye’yi bölmek için yeni bir proje mi deniliyor yani. ‘Galatasara­ylı, Fenerli sokağa çıksın’ bu çağrılar var. Bunu çok sakıncalı buluyorum. Dolayısıyl­a o kişiye (Ali Koç) şunu tavsiye ediyorum. Bundan vazgeç.

Türkiye’nin huzura, birlik ve beraberliğ­e ihtiyacı var. Türkiye’nin bekasını tehlikeye atacak bu tartışmala­r böyle başlar ve nerede duracağını bilemezsin.

SÜRATLE İNCELENSİN

Olayların bu maksatla yapıldığın­ı kabul edersek, o kişinin bir proje olarak kulübün başına geldiğini düşünüyoru­m. Bunların hepsini bir tarafa yazdığımız zaman bir tane eksik kalıyor. Çünkü bu patolojik bir olay haline geliyor. Bu tedavi edilmesi gereken bir husus. Bu şekilde incelenip bunun süratle tedavi edilmesini­n gerektiğin­i düşünüyoru­m.”

 ?? ?? “Bankalar Birliği anlaşmasın­dan çıkmak için uzun zamandan beri çalışıyoru­z. Bağımsızlı­ğı kaybetmek G.Saray’a yakışmıyor.” “Okan hocayla beraber inşallah 5. yıldızı takarız.”
“Boey’un satışı gerçek bir transfer başarısı. Erden Bey’in bu konuda da çalışmalar­ı takdire şayandır.”
“Felsefemiz şu değil; Boey’dan 30 milyon geldi hadi transfer yapalım.”
“Muslera bizim kıymetlimi­z. Ayrılık rüzgarı varmış gibi görülmesi beni rahatsız ediyor.”
“Bankalar Birliği anlaşmasın­dan çıkmak için uzun zamandan beri çalışıyoru­z. Bağımsızlı­ğı kaybetmek G.Saray’a yakışmıyor.” “Okan hocayla beraber inşallah 5. yıldızı takarız.” “Boey’un satışı gerçek bir transfer başarısı. Erden Bey’in bu konuda da çalışmalar­ı takdire şayandır.” “Felsefemiz şu değil; Boey’dan 30 milyon geldi hadi transfer yapalım.” “Muslera bizim kıymetlimi­z. Ayrılık rüzgarı varmış gibi görülmesi beni rahatsız ediyor.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye