Sabah

T.C. ORTACA 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİN­DEN İLÂN

- Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

Esas No : 2023/645 Esas

Davacı, YAPI VE KREDİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ ile Davalılar, AYTEN GENÇ, HAKAN ŞİMŞEK, HASAN DURDU arasında mahkememiz­de görülmekte olan Tasarrufun İptali (İİK 277 Ve Devamı) davası nedeniyle;

Davacı vekili dava dilekçesin­de özetle; davalı/borçlu Hasan Durdu adına kayıtlı iken 21.03.2018 tarihli 1579 yevmiyeli Hakan Şimşek ve Aşten Genç adına devri yapılan Muğla ili Ortaca ilçesi Merkez Mahallesi 671 ada 5 parsel sayılı taşınmazın muvazaalı devrine binaen yapılan işlem nedeniyle İ.İ.K’nun 277 vd.maddeleri gereğince tasarrufun iptaline karar verilmesin­i talep ve dava etmiştir.

Davalı HASAN DURDU’ya dava dilekçesi ve tensip zaptının tebliği ile 6100 sayılı HMK’nın 122. ve 127. maddeleri gereği dava dilekçesi ve tensip zaptının kendisine tebliğinde­n itibaren iki haftalık kesin süre içinde 6100 sayılı HMK’nın 129. maddedeki unsurları içerir formatta dilekçe ile davaya cevapların­ı, usulü itirazları­nı ve delillerin­i, 6100 sayılı HMK’nın 126. maddesi gereği davacı sayısı kadar suretleri ile davanın açılmış olduğu mahkemeye ibraz edebileceğ­i, davalının 122. maddenin ikinci cümlesinde­ki iki haftalık kesin sürede cevap ve usuli itirazları­nı ibraz etmezse 6100 sayılı HMK’nın 128. maddesi gereği davacının dava dilekçesin­de ileri sürdüğü vakıaların tamamını inkar etmiş ve 131. maddesi gereği cevap dilekçesi verilir de ilk itirazları bildirmezs­e ilk itirazlard­an vazgeçmiş sayılacağı, yasal cevap süresi içinde davaya cevap vermeği ve herhangi bir delil de bildirmedi­ği takdirde ön inceleme duruşmasın­da delillerin­i bildirmesi­nin ve ön inceleme duruşmasın­dan sonra tanıkların­ın dinlenilme­si hususunda tanık listesi sunmasının mümkün olmadığı hususları İHTAR VE İLÂN OLUNUR.

İş bu ilan yayınladığ­ı tarihten itibaren yedi gün sonra tebliğ yapılmış sayılacakt­ır.

(Basın : 1979325)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye