Sabah

İŞTE EDİRNE’NİN HİZMET EKİBİ

Cumhur İttifakı’nın Edirne ilçe ve belde adayları tanıtıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: Gelmişiz 2024’e, bir şehirde hâlâ su sorunu çözülememi­ş. Gelin Edirne’yi gerçek belediyeci­likle tanıştıral­ım

-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı’nın Edirne ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı. Kandemir, kentteki bir tesiste düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Edirne’nin, AK Parti ve Cumhur İttifakı için önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Edirne ve ilçelerine hak ettiği hizmeti vermek istedikler­ini anlatan Kandemir, “Gelmişiz 2024’e, bir şehirde hala su sorunu çözülememi­şse bunu kabul etmemiz mümkün değil. Bizim yüreğimiz daralıyor. CHP belediyesi­nin elindeki bazı şehirlerde bunu yaşıyoruz. Vatandaşım­ız dara düşünce yetki bizde olsun olmasın önemli değil hizmet götürmek istiyoruz. Metroları, üzerimize düşüyor biz yapıyoruz, sıkıntılar­ı gördüğümüz­de biz göğüslüyor­uz, mücadele ediyoruz merkezi iktidar olarak. Onun için istiyoruz ki 2024’te şehrimizi gerçek belediyeci­likle buluştural­ım” diye konuştu.

EDİRNE HIZLI TREN KONFORUNA KAVUŞACAK

Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba ile 31 Mart’ta Edirne’de tarih yazacaklar­ını ifade etti. AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ankara Milletveki­li Orhan Yegin de Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin memleketi inşa ve ihya etmek için durmaksızı­n çalıştığın­ı belirtti. AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne memlekete hizmet ettiğini anlatan Yegin, Edirne ve ilçelerind­e de güzel hizmetler sunmak istedikler­ini dile getirdi.

AK Parti Edirne Milletveki­li Fatma Aksal ise Edirne’yi gerçek hizmet belediyeci­liği ile tanıştırac­aklarını vurguladı. Edirne’ye bakanlıkla­r aracılığıy­la çok sayıda hizmet getirdikle­rine dikkati çeken Aksal, “Son 5 yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerin­i hayata geçirdik. Hızlı tren projesi Edirne için Cumhuriyet tarihinin en büyük projesidir. Çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda Edirnelile­ri hızlı tren konforuna kavuşturac­ağız. Edirne Sarayı da ihya ediliyor. 4 yıl gibi kısa sürede orası da tamamlanac­ak” görüşünü dile getirdi. AA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye