Sabah

‘HER AN KAZA YAPIP ÖLEBILIRIM’

- Eyüp Maytalman SABA+

iSTANBUL Beylikdüzü’nde Edirne istikameti­ne seyir halindeyke­n arızalanan metrobüsü kontrol etmek için taralı alanda durarak araçtan inen şoför Eyüp Maytalman, karşı yönden gelen metrobüsün çarpması sonucu ağır yaralandı. Talihsiz şoför kaldırıldı­ğı hastanede hayatını kaybetti.

Beylikdüzü Edirne istikameti Haramidere durağı yakınların­da saat 22.15 sıralarınd­a korkunç bir kaza gerçekleşt­i. Seyir halindeyke­n arızalanan metrobüsü kontrol etmek amacıyla aracından inen şoför Eyüp Maytalman’a karşı yönden gelen H.A.’nın idaresinde­ki başka bir metrobüs çarptı. Kazanın şiddetiyle başından ağır yaralanan Maytalman’a ilk müdahaleyi yolcular yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendiri­ldi. Kazada ağır yaralanan şoför, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eyüp Maytalman, doktorları­n tüm müdahalele­rine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Maytalman’ın cenazesiEs­enyurt’ta ikindiye müteakip kılınan namazın ardından defnedilme­k üzere memleketi Ordu’ya gönderildi.

“BIRAK YEĞENİM DEDİM AMA...”

Öte yandan Maytalman’ın halasının torunu olan Hacı Doğan (50), Adli Tıp Kurumu önündeki açıklaması­nda; “Eyüp’e yeğenim derdim. En son bir hafta önce konuştuk. ‘Dayı işim çok ağır, zor. Ama çalışmak zorundayım. 250 tona yakın yük taşıyorum. Her an kaza yapıp ölebilirim’ dedi. Ona ‘Bırak yeğenim” dedim ama çocukları olduğu için bırakamaya­cağını söyledi. 2 küçük kızı var. Bu saatten sonra bizlere düşen çocukların­a ve şeker hastası olan eşine sahip çıkmak olur. Eyüp, çocukların­ın eğitimini çok önemsiyord­u” dedi.

Huzeyfe ATICI

 ?? ?? Arızalanan metrobüs ölüme davetiye çıkardı
Arızalanan metrobüs ölüme davetiye çıkardı
 ?? ?? Hacı Doğan
Hacı Doğan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye