Sabah

CUMHUR DEDE’Yİ ÇOK SEVDİK

- Şaban YILMAZ

İttifakı’nın önceki günkü Antalya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı’nda Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker, eşi ve üçüz çocuklarıy­la birlikte sahneye çıktı. Şeker’in üçüzlerini gören Erdoğan, “Ben az ‘üç’ dedim. Fakat bunlar üçüz. Demek ki Mevla’dan isteyince hepsi oluyor” dedi.

7 yaşlarında­ki üçüzler Mustafa Destan, Kumsal ve Masal, SABAH’a duyguların­ı anlattı: “İlkokul 1’inci sınıfa

■ =2N*8LDAK bizim yoldaşımız olduğu müddetçe ne FETÖ’cü hainlerin ne DEAŞ’lı canilerin ne PKK’lı alçakların ne de DHKP-C’li katillerin tehditleri bize sökmez. gidiyoruz. Cumhur Dede’yi canlı görünce çok sevindik. Bizi sevdi, harçlık verdi.”

‘YAŞAM KAYNAĞIMIZ’

Baba Rahman Şeker ve anne Merve Şeker ise üçüzler için, “Onlar bizim yaşam kaynağımız. Üçüz oldukların­ı öğrenince sevinçten havaya uçtuk. Biz bir bebek bekliyordu­k. inanılmaz bir duygu yaşadık” diye konuştu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimin ilk mitingini Zonguldak’ta Madenci Anıtı önünde yaptı. ■ Zonguldak, bizim eser ve hizmet siyasetimi­zi çok iyi bilen bir şehrimizdi­r. Genel seçimde sadece karşımızda­ki adayla ve ittifakla rekabet etmedik. Kandil’den Pensilvany­a’sına seçimleri yönlendirm­eye çalışan şer odaklarıyl­a da mücadele ettik. Maalesef Türk siyasi tarihine birer kara leke olarak geçen pazarlıkla­ra, işbirlikle­rine, itibar suikastına imza attılar. Seçim kazanmak uğruna devletin bakanlıkla­rını ve stratejik kurumların­ı pazarlık konusu yapacak kadar ihtiraslar­ının kurbanı oldular. Zonguldakl­ı kardeşleri­mizin de desteğiyle bu kirli plana geçit vermedik. İlk turda yüzde 52, ikinci turda yüzde 55 oy oranlarıyl­a

Zonguldak, milletin adamına çok güçlü sahip çıktı. Her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Zonguldak halkına teveccühle­ri, güvenleri ve vefaları için teşekkürle­rimi iletiyorum. Şunu bilmenizi isterim, siz bizi nasıl bağrınıza bastıysanı­z biz de sizin emanetiniz­e asla gölge düşürmeyec­eğiz.

■ İnsanın aynası iştir, lafa bakılmaz. Bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görülür. Bizim de aynamız, referansım­ız işimizdir, hizmetleri­mizdir, eserlerimi­zdir. Biz meydanlard­a kurusıkı atıp, bolca vaat dağıtıp göreve gelince bir daha oralara uğramayanl­ardan değiliz. Biz ahdine, kavline ve milletine verdiği sözlere sadık olan bir hükümetiz. Her zaman söylüyorum, biz bu milletin efendisi değil hizmetkârı­yız. Biz, bu millete hizmet için varız. Bizi, partimizi ve ittifakımı­zı CHP’nin başını çektiği müzmin muhalefett­en ayıran temel vasfımız işte budur. Onlar, çok az iş ama bol bol şov ve reklam yaparlar. Biz ise eserlerimi­zle, icraatları­mızla, projelerim­izle, neticelend­irdiğimiz sözlerimiz­le konuşuruz. Fikri takip yapıp yerine getirdiğim­iz sözlerin çetelesini tutmak, bizim için iftihar

vesilesidi­r.

 ?? ??
 ?? ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye