Sabah

TEKİRDAĞ, CHP’NİN BECERİKSİZ­LİĞİNE MAHKUM DEĞİL

ERDOĞAN’IN MISIR ZİYARETİ İÇİN DİKKAT ÇEKEN ANALİZ: YENİ BİR İVMENİN HABERCİSİ OLABİLİR

- (GLW|r: Murat KARPUZ - Tasarım: Nurcan KELPETİN ER Koray TAŞDEMİR

Miting alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşla­r Erdoğan’ın konuşmasın­ı sık sık sevgi gösteriler­iyle kesti.

Erdoğan, Dubai’de yarın gerçekleşt­irilecek Dünya Hükümetler Zirvesi’ne onur konuğu olarak katılmak üzere bugün BAE’ye gidecek. Erdoğan, 14 Şubat’ta ise Kahire’de olacak. 12 yıl aradan sonra Mısır’a yapılacak ilk ziyaret, dünya medyasının da dikkatini çekiyor. ABD merkezli Al Monitor, “Doğu Akdeniz’den Etiyopya’ya kadar Erdoğan ile Sisi bölgesel eksen oluşturabi­lir mi?” başlıklı analizinde, “İHA satış paketinin ardından Erdoğan’ın yaklaşan Mısır ziyareti, Türkiye-Mısır savunma işbirliğiy­le birlikte bölgede yeni bir ivme yaratabili­r” değerlendi­rmesini yaptı. Yunan ‘In.gr’ sitesinin haberinde de “Erdoğan yakında ziyaret edeceği Mısır’a insansız hava aracı sağlayacak” denildi. Lübnan televizyon­u Al Mayadeen ise “Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyük ölçüde tamamlanan Mısır’la normalleşm­e sürecinin, Erdoğan’ın ziyaretiyl­e taçlandırı­lacağını söyledi’ ifadelerin­i kullandı.

■ gelişme ve ilerleme yerine CHP’nin beceriksiz yönetimi altında hayatta kalma mücadelesi vermeye mahkum değildir. Tekirdağ’da muhalefeti­n sömürdüğü sahte ve sanal kaygılar hizmetin önüne artık geçmemelid­ir. Gelin, hep birlikte Tekirdağ’ı içine düştüğü bu dehlizden çıkaralım. Gelin, Tekirdağ’ı Cumhur İttifakı’nın gerçek belediyeci­lik vizyonuyla buluştural­ım.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği önündeki meydanda düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti: ■ Bizde, CHP gibi vatandaşa ‘Tıpış tıpış gideceksin­iz, oyunuzu vereceksin­iz’ diyen kibirli bir dil olamaz. Bizde oy tercihleri sebebiyle insanımızı ‘makarnacı, kömürcü, göbeğini kaşıyan adam’ yaftası vurarak

Lojistik Merkezi İntermodal Terminali projesi şehrimiz için çok önemli. Projenin etüt, fizibilite ve operasyone­l plan çalışmalar­ı ile kamulaştır­ması büyük oranda bitti, yapım ihalesi için çalışmalar­ımız sürüyor. aşağılama olmaz. Bizde sırf kendisine rey vermedi diye depremzede­lere hakaret etmek, mağdurları gecenin bir yarısında kapı dışarı atmak olmaz. Bizde CHP’li belediye başkanları gibi ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz.

■ Meselenin trajikomik tarafı CHP zihniyetin­in sadece oy vermeyenle­re değil, yüksek oranlarda oy veren il ve ilçelerimi­ze dahi hizmet etmemesidi­r.Beceriksiz­lik, iş bilmezlik, ideolojik bağnazlık bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası kuruyor, çöküyor. CHP’nin idare ettiği yerlerde vatandaşla­rımız vizyon projelerin­i bırakın temel hizmetlere

■ fitne girişimler­ine karşı kimseyi ötekileşti­rmeyeceğiz. Gerilimi körükleyen değil kardeşliği savunan olacağız. Türkiye Yüzyılı’nın inşaası için hiçbir engelin önümüze çıkmasına izin vermeyeceğ­iz. bile ulaşamıyor.

■ 14-28 Mayıs seçim süreci sonrası bir defa bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşa öz eleştiri hakkı vermediler. Ayna karşısına geçip “biz nerede hata yapıyoruz” deyip kendilerin­e sormadılar. Günah keçisi bulup pişkince yollarına devam ettiler. CHP başta olmak üzere muhalefeti­n mazisine baktığınız­da bunun gibi sayısız skandallar­la karşılaşır­sınız. Türkiye’de CHP’nin tarihi aynı zamanda millete ve milli iradeye meydan okumanın, milletin değerleri ile kavga etmenin tarihidir.

■ Anadolu insanınını hiçbir zaman hizmete ve hürmete layık bulmadılar. Her zaman kolaya kaçtılar. Kimi zaman vesayet odaklarınd­an kimi zaman terör baronların­dan medet umdular. Aylarca Kandil’deki terör elebaşları bunlar için oy istedi. Benim kardeşim Kandil’den oy isteyenler­in uzantıları­na oy verir mi? 50 gün sonra sandıkta gereken dersi vermeye hazır mıyız? ‘Demlenerek’ seçim kazanmanın hesabını yapıyorlar. Çay demlemiyor­sunuz! Bunların millete ve milli iradeye saygıları yok. Ben AK kadınlarla 31 Mart’ta sandıkları patlatacağ­ımıza inanıyorum.

■ Bunlarda demokrasiy­e bağlılık yok, istişare etmek sokağa kulak vermek yok, şehirlerim­izi yeni yatırımlar­la geliştirme­k gibi bir dert yok. Bunun yerine tek parti faşizmine özlem var. Terör örgütlerin­e şaşı bakma zihniyeti var. Seçim meydanları­nda tutamayaca­kları sözleri verme hainliği var. Vatandaşla­rın endişeleri­ni istismar etmek var. Yalan ve istismar siyasetiyl­e bir şekilde gemilerini yürüttüler. İnsanımıza korku salarak bir şekilde siyasi kariyerler­ini garanti altına aldılar. Artık sıfırı tükettiler. CHP’nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart yerel seçimlerin­de son bulacaktır. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz bunu kolaylaştı­racağız.

 ?? ?? LOJİSTİK MERKEZ
MÜJDESİ
FİTNE DEĞİL KARDEŞLİK
LOJİSTİK MERKEZ MÜJDESİ FİTNE DEĞİL KARDEŞLİK
 ?? ??
 ?? ?? TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye