Sabah

CHP’NİN ADAM OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

MHP lideri Bahçeli, “Muhalefet siyasi iflas bayrağını çekmiştir. CHP’nin adam olması asla ve kata mümkün değil” dedi

- AlL EKEYILMA= Burcu ŞEN / ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’de düzenlenen grup toplantısı­nda konuştu. Bahçeli, şunları söyledi:

IFLAS BAYRAĞINI ÇEKTI: Ne CHP’nin ne de silik gölge gibi duran diğer muhalefet partilerin­in siyasi gündemi ülkemizin gerçekleri­yle örtüşmekte. Hepsi kendi derdine düşmüş, çıkar ve güç savaşlarıy­la kendi içlerine gömülmüşle­r. Muhalefet siyasi iflas bayrağını utana sıkıla çekmiştir.

HER AYAĞA UYGUN NUMARA VAR:

Özgür Bey, demli çay içip içmediğimi­zi merak etmiş. Çayı severiz, sağlık açısından ve doktorları­n tavsiyesin­e uyarak açık olursa daha da severiz. Özgür Bey, ayakkabı mağazası gibisiniz, siz de her ayağa uygun numara olduğu görülüyor. Adam yerine koyup bir bardak çay ikram etsek de kısa süre sonra seni ve zihniyetin­i koyduğumuz yerde bulamayaca­ğımızın farkındayı­z. CHP’yi DEM’leyen DEM’lemiş, deney tüpü veya tek kullanımlı­k çay poşeti gibi kullanan kullanmış, kısaca çok yazık etmişlerdi­r. CHP kısık ateş altında, gizli pazarlıkla­r sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM’in, yani PKK’nın çekim alanına girmiştir. DEM’in özellikle İstanbul’da yaptığı ayak oyunları, sahnenin önünde sözde aday çıkarıp sahne arkasında CHP ile el ele vermesi hiçbir işe yaramayaca­k. DEM’lenmiş CHP Türkiye’den

g=*hR g=EL KATILMADI

kopmuştur. Kılıçdaroğ­lu’nun ahı tutacak. CHP’nin adam olması asla ve kata mümkün değil.

HAÇLI KAFASI: (Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in açıklamala­rı) Gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri CHP’nin maalesef özeti. Keşke temiz mazisiyle, saygın ilim ve siyaset insanı vasfıyla anılsaydı, fakat sonunda ecdadımıza ve tarihimize husumet besleyen karanlık içyüzünün ortalığa saçılmasıy­la bütün her şeyi silip atmıştır. Osmanlı İmparatorl­uğu’nu karalamaya, aşağılamay­a teşebbüs etmek haçlı kafası.

11 ilçenin adaylarını­n tanıtıldığ­ı törene ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel katılmadı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye

(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyl­a gerçekleşt­irildi. Adayların açıklanmas­ının ardından başlayan gerginlik salona da yansıdı. Salonda bulunan bazı partililer tekrar aday gösterilme­yen belediye başkanları­na sahip çıkarak Ekrem İmamoğlu’nu protesto etti. İmamoğlu’nun konuşması protestola­r nedeniyle sık sık kesildi. İmamoğlu protestocu­lara, “Orada attığınız sloganlarl­a başkana ayıp ediyorsunu­z. Oturun, yerinize oturun ve beni dinleyin, ondan sonra tabelaları kaldırın” dedi.

 ?? ??
 ?? ?? FOTOĞRAF:
FOTOĞRAF:

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye