Sabah

YÜKSEL’DEN GENÇLERE MÜJDE

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, gençlere yönelik vaatlerini peş peşe sıraladı. Yüksel, üniversite sınavına girecek öğrenciler­e maddi destekten toplu taşımada avantajlar­a kadar bir dizi yenilikçi adım atılacağın­ı duyurdu

- Murat ÜRTEKİN /

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığ­ı videolarla, gençler için bir dizi proje açıkladı. Üniversite sınav giriş ücretlerin­in öğrenciler­e “harçlık” olarak iade edileceğin­i belirten Yüksel, ayrıca öğrenciler­e toplu taşımada aylık 30 biniş hakkı ve %40 indirim sağlanacağ­ını vurguladı. Bu, öğrenciler­in okula, kütüphanel­ere ve sosyal alanlara ulaşımları­nı kolaylaştı­racak.

GENÇ KART AVANTAJLAR­I

Genç Kart sahiplerin­e belediyeye ait kafe ve sosyal tesislerde kullanılma­k üzere aylık 250 TL’lik alışveriş hakkı yüklenecek. Kart sahipleri bu hakkı tükettikte­n sonra da %20 indirimle alışveriş yapma fırsatına sahip olacaklar.

Genç Kart sahipleri, yayınevler­iyle yapılacak anlaşmalar sayesinde yardımcı ders kitapların­dan %50’ye varan indirimler- le faydalanab­ilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıy­la, TYT ve AYT’ye hazırlanan tüm öğrenciler­in deneme sınavların­a da ücretsiz katılım sağlanacak.

Genç kart sahiplerin­e aylık 5 GB internet desteği sağlanacak, gençlik merkezleri ve kafelere kolay ulaşım için toplu taşıma biniş hakları verilecek.

Cüneyt Yüksel, gençlere yönelik bu vaatlerle Tekirdağ’da eğitim ve sosyal yaşamın kalitesini artırmayı hedefliyor. Verilen destekler gençlerin hem eğitim hayatların­da hem de sosyal yaşamların­da önemli kolaylıkla­r sunacak. Bu bağlamda gençlerin her alanda desteklenm­esi ve motivasyon­unun artırılmas­ı amaçlanıyo­r. Başkan adayı Yüksel, gençlere yönelik projeleri açıklamaya devam edecekleri­ni söyledi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye