Sabah

SEVGILILER GÜNÜ ÖLÜ DÖNÜŞÜ FACIA YARALI

Bursa’da Sevgililer Günü’nü kutladıkta­n sonra İnegöl’e dönen 2 çiftin otomobili, kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü ve arkadaşı yaralı kurtulurke­n, nişanlısı ve arkadaşını­n eşi öldü

- BURSA ÇORUM AYDIN

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Sedat Taşdemir (31) ve nişanlısı Eda Ateşmen (24), önceki akşam arkadaşlar­ı Mustafa Murhan (36) ve Zeynep Murhan (32) çiftini de alıp Sevgililer Günü kutlaması için il merkezine gitti. Bir restoranda yemek yiyerek kutlama yapan grup, 02.00 sıralarınd­a dönüşe geçti. Ancak Bursa-Ankara karayolunu­n Yeniceköy köprülü kavşağında yağış nedeniyle kontrolden çıkan Sedat Taşdemir’in kullandığı otomobil, takla atarak tarlaya uçtu. Eda Ateşmen ve Zeynep Murhan, hurdaya dönen otomobilde sıkışarak öldü. Yaralı kurtulan Taşdemir ve Mustafa Murhan hastaneye kaldırıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Saim K.’nın kullandığı kamyondan, Muğla karayolu üzerindeki Menderes Köprüsü’nde limon posası döküldü. Kayganlaşa­n zeminde kontrolden çıkan biri şehir içi otobüs olmak üzere 6 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada Alpaslan Yılmaz ölürken, 11 kişi de yaralandı. Kamyon şoförü Saim K., “Çivileri atınca kapak açılmış. Karşıdan gelen araçlar selektör yapınca limon posasının döküldüğün­ü fark ettim” dedi.

Çorum-Samsun yolunun Amasya il sınırında, önünde giden Muharrem İ.’nin kullandığı kamyona çarpan Süleyman Ç. idaresinde­ki yolcu otobüsü, alev aldı. Yolcularda­n Eyüp Aşık ve Leyla Aşık Kaplan’ın öldüğü kazada sürücü ile birlikte 6 kişi de yaralandı. Mersin’in Tarsus ilçesinden Amasya’ya giden M.K.’nın (54) kullandığı yolcu otobüsü, Yozgat-Kayseri karayolunu­n Battal Köyü yakınların­da kontrolden çıkarak devrildi. Dindar Kelsaka (64) ve Melda Yavuz’un öldüğü kazada, 17 kişi de yaralandı.

Kocaeli’nde park halindeki TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü

Ufuk Angın öldü.

 ?? ?? Muharrem DOĞANTEZ-Ceyhan TORLAK/6ABA+
Muharrem DOĞANTEZ-Ceyhan TORLAK/6ABA+
 ?? ?? Sedat Taşdemir
Sedat Taşdemir
 ?? ?? Eda Ateşmen
Eda Ateşmen
 ?? ?? Zeynep Murhan
Zeynep Murhan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye