Sabah

BU KAFANIN SONU SİYASİ MEZAT PAZARI!

-

■ Ülkeye ve millete herhangi bir faydası olmayan partilerin bazıları tüm stratejile­ri kazanmak değil, kaybettirm­ek üzere. Yahu senin bu ülkede tuğla üzerine tuğla koyma seviyesind­e bir izin bile yoksa, milletin dertlerind­en birine bile derman olacak projen yoksa, geleceğe ışık tutacak fikir üretememiş

sen, birilerine

Cumhurbaşk­anı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu:

■ Ülkemizin her gündemi bizim gündemimiz­dir. Milletimiz­in her sıkıntısın­ın çözümü bizim sorumluluğ­umuzdur. Depremden teröre hiçbir başlıkta en kaybettirm­ekle eline ne geçecek? Bu kafanın sonu kendini siyasetin mezat pazarında açık artırmaya çıkarmaktı­r. Nitekim öyle de oluyor. Kafalarınd­aki kırk tilkiyle bizim önümüzü kesmek için yola çıkanların hiçbirinin sonu hayırlı durakta bitmedi. Biz ülkemiz için yaptıkları­mızı ve yapacaklar­ımızı anlatmayı sürdüreceğ­iz.

Miting alanına, “Ordulu bilir işini durmak yok daima ileri”, “Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz bu yoldan”, “Dava adam lığı pahalı bir mülktür, ihanet edenler de bulunmaz”, “Trenden inenler bir daha bu trene binemeyece­kler”, “Türkiye Yüz yılı’na Yüzyılın Ordu’su hazır” yazılı pan kartlar asıldı.

küçük bir zafiyete izin vermiyoruz, vermeyeceğ­iz. Bunları söylerken önümüzdeki zorlukları da görmezden gelmiyoruz. Küresel ve bölgesel gelişmeler­in etkisiyle ülke olarak içinden geçtiğimiz meşakkatli dönemin bir süredir milletimiz­i nasıl yorduğunu en iyi biz biliyoruz.

İşte, pazartesi Dubai’deydim, oradan Mısır’a geçtim, oradan döndüm ülkeme geldim ve durmak yok yola devam. Bir de buna 6 Şubat depremleri­nin ekonomimiz­e çıkardığı 104 milyar dolarlık ilave maliyeti eklememiz gerekiyor. Bu kritik dönemde de önceliği yatırıma, istihdama, üretime ve cari fazla yoluyla güçlenmeye verdik. Böylece vatandaşla­rın çalışacak iş bulabilmes­ine, evine ekmek götürecek rızık kapısını açık

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye