Sabah

ŞAMPİYON ARTIK FENERBAHÇE’DE

-

Nijerya’da sakatlanan Umar Sadiq’in yerine Afrika Kupası’na çağrılan Onuachu’nun yokluğunda Trabzonspo­r’da hücum hattında büyük sıkıntı yaşadı.

Trabzonspo­r sezon başında Orsic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamışt­ı.

dediği Ferdi Kadıoğlu için dev kulüpler transfer kuyruğuna girdi. Sarı-lacivertli ekibe 1.4 milyon Euro’ya Nijmegen’den gelen milli sol bek, her geçen sene performans­ını artırarak Avrupa’yı peşine taktı.

yabancı futbolcusu bulunan F.Bahçe’nin TFF’ye bildirdiği oyuncu listesinde Ryan Kent ve sezon başı lisansı dondurulan Luan Peres yer almadı. Ryan Kent, Alanyaspor maçında son dakikalard­a oyuna dahil olmuştu.

Gökhan Taha

Mocsi Emirhan Hojer Shelvey Olawoyin Akintola Varesanovi­c Zeqiri

Gaich

İlhan Palut

İngiltere’den Arsenal ciddi şekilde Ferdi’yi istiyor. Ayrıca İtalya Serie A’dan Almanya Bundesliga’dan İspanya La Liga’dan ve Fransa Ligue 1’den Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı öğrenildi.

İsmail Kartal

hafta Kadıköy’de Alanya ile berabere kalarak ligde liderliği ezeli rakibi Galatasara­y’a kaptıran Fenerbahçe, bugün Rize’de koltuğu geri almak istiyor. Çaykur Rizespor karşısında gövdeli bir galibiyetl­e maç fazlasıyla da olsa zirveye çıkmak isteyen sarı-lacivertli­lerin mücadelesi 19.00’da başlayacak. Kanarya’da sakatlıkla­rı süren Fred ve Joshua King yok. Ayrıca Afrika Kupası’nda ikinci olan Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel de devlet protokolün­e katılacağı için Rize’de olmayacak.

süre önce Trabzonspo­r ile yollarını ayıran olimpiyat ve dünya şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli, Fenerbahçe kadrosuna katıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Olimpiyatl­ara en çok sporcu gönderen kulübümüz, Türk sporuna ve sporcusuna yaptığı yatırımlar­a bir yenisini daha ekledi ve olimpiyatl­arda Türkiye’ye ilk ve tek altın madalyayı kazandıran milli boksör Busenaz Sürmeneli’yi kadrosuna kattı” denildi.

 ?? ?? ALANYA maçından sonra çok eleştirile­n Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a, oğlundan destek geldi. Emre Kartal, babasıyla yan yana çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak altına, “Odaklandı” mesajını düştü.
Livakovic Mert Çağlar Djiku Ferdi İsmail Krunic Cengiz Szymanski Tadic Dzeko
ALANYA maçından sonra çok eleştirile­n Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a, oğlundan destek geldi. Emre Kartal, babasıyla yan yana çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak altına, “Odaklandı” mesajını düştü. Livakovic Mert Çağlar Djiku Ferdi İsmail Krunic Cengiz Szymanski Tadic Dzeko
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye