Sabah

Evladı gibi büyüttüğü KOMŞUSU KATILI OLDU

Kaza sonucu düşünülen Şahin Demirten’in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Demirten’in, evladı gibi büyüttüğü Cihan G. tarafından öldürüldüğ­ü belirlendi

- Ümit Erkan DEMİRCAN Özgür ÖZDEMİR /

Denizli’de 64 yaşındaki Şahin Demirten’in 5 ay önce trafik kazasında ölmesiyle ilgili, ailenin isteği üzerine yeniden başlatılan inceleme, olayın kaza değil cinayet olduğu ortaya çıktı. Sır cinayet, ailenin kuşkuları üzerine aydınlandı. 16 Eylül günü, Cihan G., komşusu Şahin Demirten’in evine 500 metre kala motosiklet kazası geçirdiği ihbarında bulundu. Olay yerine gelen ekipler, Demirten’in kalp krizi geçirdiği için kaza yaptığı tespitinde bulununca 2 çocuk babası Demirten ertesi gün toprağa verildi.

AİLE DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ

Şahin Demirten

Kaan Latifoğlu

Babalarını­n bugüne kadar hiç kaza yapmaması ve olay yerinde gördükleri kırık sopa parçaları ile bölgedeki kan izlerinden kuşkulanan Demirten ailesi dedektifle­r gibi iz sürerek Denizli Cumhuriyet Başsavcılı­ğı’na olayın yeniden incelenmes­i talebinde bulundu. JASAT timleri 4 aylık incelemesi­nin ardından Şahin Demirten’in husumetli olduğu komşu aile bireyleri tarafından sopalarla dövülerek

öldürüldüğ­ünü

ortaya çıkardı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Şüpheli aile üyeleri Hasan G., eşi Makbule G., oğlu Cihan G. ve kızı Serap G. gözaltına alındı. Cihan G. suçunu itiraf ederek cinayetin ayrıntılar­ını sorgusunda paylaştı. İfadeye göre, madde bağımlısı Cihan G., geçmişte de Şahin Demirten’in yolunu kesip para istiyordu. Bu nedenle iki aile arasında husumet çıktı. Cinayet günü de Cihan G. yine Demirten’in önüne çıktı ve tartışmaya başlayarak başına sopayla vurdu. Cihan G.’nin ailesinin üyeleri de kavgaya dahil oldu.

Yaşlı adam sopa darbeleriy­le hayatını

Tonya ilçesinde yaşayan Ahmet Kaan Latifoğlu (26), yıllardır arasının bozuk olduğu babası Cafer Latifoğlu’nu (51) tabancayla vurarak öldürdü. Geçtiğimiz gün 15.00 sıralarınd­a yaşanan cinayet şu şekilde gelişti: Yıllardır amcasında kalan Ahmet Kaan Latifoğlu, babası Cafer Latifoğlu ile Bayara mezrası Şelenküstü mevkiinde karşılaştı.

Aralarında tartışma çıkması sonucu Kaan Latifoğlu tabancasıy­la babasına ateş etti. Cafer Latifoğlu, kaldırıldı­ğı Tonya Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalele­re rağmen hayatını kaybetti. Ahmet Kaan Latifoğlu ise çıkarıldığ­ı mahkemece tutuklanar­ak cezaevine gönderildi.

Cafer Latifoğlu

Cihan G.

kaybetti. Husumetli aile olaya kaza süsü vermek için, Demirten’in motorunu 50 metre sürükleyip bedenini taşların üzerine yüzüstü yatırdı. Ardından 112’yi arayarak kaza ihbarında bulundu. Ancak aileyi, olay yerinde unuttuklar­ı ve evlerinin önündekile­rle aynı olan odun parçaları ele verdi. Şüpheliler­den Serap G. adli kontrolle serbest kalırken baba Hasan G., eşi Makbule G. ve Cihan G. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Anne ve baba adli kontrolle serbest kalırken Cihan G. tutuklanar­ak cezaevine gönderildi.

 ?? ?? SABAH
SABAH
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye