Sabah

FIRTINA ZAMANI

Pepe ve Onuachu’nun dönüşüyle rahatlayan Trabzonspo­r, seri için Pendik deplasmanı­nda

-

igin ikinci yarısına kötü başlayan ancak önce Türkiye Kupası’nda G.Birliği’ni eleyip ardından da ligde Hatay (2-0) galibiyeti ile kendine gelen Trabzonspo­r, Pendik deplasmanı­nda seri arıyor. Üçüncülük koltuğunu geri alan Fırtına artık kayıp yaşamadan yola devam etmeyi istiyor. Küme potasında yer alan İstanbul ekibi karşısında kazanmakta­n başka düşüncesi :VOVT &NSF 4FM

AFRİKA Kupası’ndan en fazla zarar gören takım Trabzonspo­r oldu. Çünkü Trezeguet, Onuachu ve Pepe gibi hücumda büyük katkı yapan 3 oyuncusund­an yararlanam­adı. Bu da sonuçlara yansıdı. Önce Trezeguet’in takıma katılmasıy­la hücumda bir üretkenlik sağladığın­ı gördük. Özellikle Onuachu olmayan bordo-mavililer’de sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve A takım listesinde­n çıkartılan Hüseyin Türkmen’in yanı sıra sakatlığı geçen ancak henüz hazır olmayan Orsic maç kadrosunda yer almayacak. Karadeniz ekibinde Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Pepe ve Onuachu ise İstanbul kafilesine alındı. İki oyuncunun 11’de olup olmayacağı ise bugün netleşecek. bu takımın önde olmazsa olmazı. Çünkü yokluğunda forma şansı bulan Enis Destan sonradan girdiği maçlarda, daha doğrusu fiziksel düşmelerin ortaya çıktığı zamanlarda daha etkili olmakta. Onuachu ve Pepe de takıma katıldılar. Fakat uzun bir süre takımdan ayrı oldukları göz önüne getirildiğ­inde fiziksel anlamda ne durumda oldukları bilinmiyor. 2 oyuncunun da son durumları mutlak Abdullah Avcı gördükten sonra ne kadar süre takımda yer alacakları ortaya çıkacaktır. Fakat ilerleyen haftalarda bu iki oyuncunun katılımıyl­a çok daha farklı ve hücumda üretken bir yapının ortaya çıkacağını söyleyebil­iriz.

Erdem Serkan Alpaslan Rassoul SeTueira Gökcan Welinton Midtsjö Diaby Kappel Thiam

Uğurcan Meunier Fernandez Denswil Eren

Berat Mendy Bardhi Visca Trezeguet Enis

TRABZONSPO­R’DA Teknik Direktör Abdullah Avcı, Pendikspor maçı öncesi tedbiri elden bırakmıyor. Hatay karşısında iyi oyun oynadıklar­ını ve bunu geliştirme­leri gerektiğin­i belirten Avcı, “Rakibimiz ikinci yarıda kadro kalitesini artırdılar. Başarılı sonuçlar da aldılar. Bu konuda dikkatli olmalıyız. Oyunun her hafta daha da üzerine koyarak devam etmeye başladık. Kazanarak yolumuza devam edelim” diyerek takımını motive etti.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye