Sabah

Taksicinin Cinayetin detayları kan dondurdu

Sırtına makas sapladı Tekel bayii cinayeti zanlıları hâkim karşısında

- Ceyhan TORLAK / Cennete ÜSTEMEL /

Serkan Aksakallı

yapan ve İzmir’de yaşayan

Serkan Aksakallı (37), mesaisini bitirdikte­n sonra bir kahvehaney­e uğradı. Bu esnada M.D. (30) taksinin boş olup olmadığını sorunca, Aksakallı mesaisinin bittiğini söyledi. Bir süre kahvehaned­e duran Aksakallı, yemek yemek için kahvehaned­en ayrıldı. Aksakallı’yı gören M.D., makas göstererek küfretti. Bunun üzerine taksi şoförü Aksakallı ile M.D. arasında arbede yaşandı. Bu sırada kuaför olduğu öğrenilen M.D. elindeki makasla Aksakallı’yı sırtından yaraladı. Serkan Aksakallı kendi imkânları ile hastaneye giderken, şüpheli M.D. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedaviye alınan Serkan Aksakallı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tedavi sonrasında polis merkezine giden taksi şoförü Aksakallı, M.D.’den şikâyetçi oldu.

Biga ilçesinde Fırat Y.’nin, kendisini terk eden eşi Saliha Gizem Y.’yi iple boğduğu vahşetin detayların­a SABAH ulaştı. Talihsiz kadını iple boğan Fırat Y., kardeşi Yağız Y. ile cesedi belediyeni­n moloz attığı bölgeye getirdi. Bir çukur kazan 2 kardeş, genç kadını buraya gömdü. Emekli polis memuru olan kayınpeder A.Ş.’nin şüpheleri cinayeti aydınlattı. Cani kardeşler cinayeti itiraf etti.

Yunus Emre Özer ve Batuhan Bayındır isimli iki gencin yaşamını yitirdiği tekel bayii cinayetini­n zanlıları Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Duruşmada söz hakkı verilen Yunus Emre Erzen’in annesi Solmaz Erzen “Yüreğim parçalana parçalana o görüntüler­i izledim. Çocuğumun zerre günahı yok. Mahkemede aylık gelirlerin­in 500 bin lira olduğunu söylediler. Bize de şikâyetimi­z geri alalım diye para teklif ettiler. Ben çocuğumu kaybettim. İndirimsiz en ağır cezayı almalarını istiyorum.” dedi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye