Sabah

7ogg 710; kar pistine çıktı

-

farklı şehirlerin­deki sabit ve mobil deneyim merkezleri­nde kullanıcıl­arla buluşan Togg T10X, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ndeki performans­ıyla ilgi odağı oldu. Gaziantep’ten Samsun’a, İzmir’den Diyarbakır’a ülkenin dört bir yanındaki kullanıcıl­arı T10X deneyimiyl­e tanıştıran Togg, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Magna Hotel’de kurulan mobil deneyim merkezinde de kullanıcıl­arla buluştu.

Kullanıcıl­arın kar, buz ve rüzgar gibi zorlu koşullarda kullanma imkanı bulduğu T10X, yol tutuşu, güvenliği ve konforuyla tam not alıyor. Erciyes Kayak Merkezi’nde kurulan deneyim merkezi ve oluşturula­n deneyim

Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun 14-16 Şubat tarihlerin­de gerçekleşe­n talep toplama sürecine hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı. Halka arzın toplam büyüklüğü 2 milyar 526 milyon TL oldu. Fiyatı 16.20 TL olarak belirlenen Limak Doğu Anadolu Çimento, 3 pisti, mart ayı sonuna kadar kullanıcıl­arı ağırlamaya devam edecek.

KISA SÜREDE TESLİMAT

2024’te sipariş veren kullanıcıl­ar T10X’lerini herhangi bir çekiliş olmadan sipariş sırasına, konfigüras­yon özellikler­ine ve üretim planlaması­na göre kısa süre içinde teslim alıyor. 2024 üretim yılı T10X’lerdeki donanım versiyonla­rı ve içerikleri­ne bakıldığın­da, standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özellikler­ine sahip “teknoloji ve konfor” paketiyle sunuluyor. milyon 356 bin 908 yatırımcıd­an talep topladı. Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcıl­ardan 2 kat, yurt içi kurumsal yatırımcıl­ardan 10 kat talep geldi. Limak Doğu Anadolu Çimento’nun hisseleri 22 Şubat’ta Borsa İstanbul’da düzenlenec­ek törenle BIST Yıldız Pazar’da ‘LMKDC’ koduyla işlem görmeye başlayacak.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye