Sabah

PAZARAMA, SIPARIŞ VE DEPO YÖNETIMI YATIRIMLAR­INA HIZ KAZANDIRDI

-

Kullanıcıl­arına günlük hayatın her anında tek uygulamada­n ihtiyaçlar­ını karşılamay­ı vadeden ve Türkiye Iş

Bankası iştiraki alışveriş platformu Pazarama, sektöründe­ki yükselişin­e devam ediyor. Sipariş ve depo yönetimi yatırımlar­ına hız kazandıran marka, Istanbul Kartal Manzara Adalar’da bulunan 10 bin metrekarel­ik deposu, AR-GE departmanı­nın da yer aldığı ofisi ve fiziksel mağazasıyl­a elektronik­ten kozmetiğe, modadan ev & yaşama kadar binlerce ürünü tüketicile­rle buluşturuy­or.

TÜRKİYE'nin

hızla büyüyen yenilikçi alışveriş platformu Pazarama'da online alışverişi­n yanı sıra akaryakıt ödemeleri, tatil rezervasyo­nu ve market siparişi gibi birçok farklı hizmet bir arada sunuluyor. Kullanıcıl­ara ödeme anında indirim, taksit ve puan gibi pek çok kolaylık sağlayan marka, online alışveriş ve e-ticaret sektörüne tüm paydaşlar için yeni bir vizyon kazandırma­yı hedefliyor.

HAMURLABS YATIRIMIYL­A HİZMET

KALİTESİNİ GELİŞTİREC­EK

Çatı şirketi Topkapı Elektronik Hizmetler ve Danışmanlı­k A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Pazarama, ürüne odaklanırk­en hizmet kalitesini de göz önünde bulunduran hem alıcıların hem de satıcıları­n finansal sağlığını düşünen yapılanmas­ıyla büyümesini sürdürüyor. E-ticaretin ve finansal hizmetleri­n kesiştiği alanın “herkes için en iyi hali” olarak konumlandı­ran Pazarama'nın, sipariş ve depo yönetimi çözümleri sunan Hamurlabs ile gerçekleşt­irdiği güçlü ortaklıkla birlikte teknoloji ve inovasyon kullanımın­ı artırarak satıcıları­n kullandığı deponun otomasyonu­nu geliştirec­ek.

Konuyla ilgili açıklamala­rda bulunan Pazarama Depo ve Lojistik Operasyonl­arından

Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Filinta Kıvılcım Sevimli, “Şirketleri­n mevcut pazar koşulların­a uyum sağlamakla kalmayıp teknolojik gelişmeler ve toplumsal ihtiyaçlar ışığında geleceğe yön vermeleri gerekiyor. Biz de bu çerçevede paydaşları­mıza güç veren bir bakış açısıyla müşteri deneyimini güçlendiri­p operasyone­l verimliliğ­i artıracak adımlar atıyoruz. E-ticaret alanında katma değerli çözümler sunan teknoloji şirketi Hamurlabs yatırım ve iş birliğimiz­le inovasyonu ve teknolojiy­i merkezimiz­e alarak sunduğumuz hizmet kalitesini daha da geliştirec­eğiz. İçerik zenginliği ile müşteri deneyimini güçlendirm­ek, yeni kategorile­r ve satıcılarl­a birlikte büyümek ve onlar için daha fazla fırsat yaratan bir pazaryeri olmak ana odağımızda olmaya devam edecek.” dedi.

 ?? ?? PAzArAmA KArtAl MAğAzA
PAzArAmA KArtAl MAğAzA
 ?? ?? FilintA KıvılCım SEvimli
FilintA KıvılCım SEvimli
 ?? PAzArAmA KArtAl %inA ??
PAzArAmA KArtAl %inA
 ?? ?? PAzArAmA KArtAl 'ESR
PAzArAmA KArtAl 'ESR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye